Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Jul 22, 2013

Kenapa panggil aku Cik Ta??

Mihmihmih. Belum cerita lagi tapi nak gelak dulu. Korang pepaham la Qery tu kan sukati dia je nak panggil aku apa. 

Dulu panggil aku CPZ. Lepas tu bila dah lama-lama, dia kata tak best sebab tetiba ramai pulak tukar nama kat facebook Cik Puan bla bla bla. Poyo gila tak mo sama dengan orang lain kan. Macam la aku kisah. 

Lepas tu tetiba panggil iolls Nealofa. Tak yah korang la, aku pun nak termuntah dengar. Haha! Tak hagak-hagak pulak kan. Motif sangat Nealofa nye. Dia kata Nealofa tu cantik gila. Biasalah lelaki. Walaupun aku rasa Nealofa tu biasa je. Nealofa tu cantik, tapi bukan taste aku. Ceaaa... ada hati nak taste taste ko pulak kan. Haha! Aku tak suka sangat perempuan muka garang. Kalau jenis muka Nasha Aziz tu aku suka la, lemah lembut je. 

Sekarang ni hilang akal panggil aku Cik Ta. Hoih... Memang apa pun tak boleh la kan. Tak ada satu ciri pun sama. Cik Ta kan jelita. I kan sangat jelita. Pftttt... Pulak tu asik la terpanggil2 aku Cik Ta. Eh eh eh ko ni sengaja memalukan aku ke apa kan. So aku pun meluahkan perasaan aku. Emosi okey samakan aku dengan Cik Ta. Iolls gadis hokey.. lalalalala~~

S : Kenapa panggil kite Cik Ta
Q : Muka kamu sama sikit-sikit macam Cik Ta la
S : Mana adaaaaa!! Nganjing je kan..
Q: Eh betul la
S : Rozita Che Wan tu muka arab2 kot. Agak2 la..
Q : Eh sapa cakap muka kamu sama macam Rozita Che Wan??
S : Habis??
Q : Kite cakap sama macam Zahnita..

Auwwwww!! Kalau Zahnita takpe, aku suka. Hahaha! Lempang satu kali tau la. 

Itulah jawapan kenapa Qery panggil aku Cik Ta. *kalau ada sapa-sapa tertanya-tanya*


Qery sekarang ni makin lama makin sweet. Aku tak ingat dah aku merajuk. Sekali dapat kek. Nangis dalam hati. Kihkih!

Takpe, nanti lepas kawin kite tengok sweet lagi ke tidoookk... Harapnya sweet la sampai bila2 ye. Aminn.. =)

****************************************************

p/s : Promo Myracles Beauty RM150 (18 free gifts)
Jimat RM20
Free postage
Free 3pcs black shiseido
Free 3 pcs white shiseido
Free 3 pcs naturgo shiseido
Free 3 lip mask
Free 3 eye mask
Free 1 lip tint
Free 1 candy tint

8 comments:

! nurul ! said...

hahahah itu kiteeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!
amboihh explain kat sini :p
haha tertanye2 la jugak cik ta yg mane..kalo cik ta yg itu mmg comel sgt!!

! nurul ! said...

hahahah itu kiteeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!
amboihh explain kat sini :p
haha tertanye2 la jugak cik ta yg mane..kalo cik ta yg itu mmg comel sgt!!

! nurul ! said...

hahahah itu kiteeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!
amboihh explain kat sini :p
haha tertanye2 la jugak cik ta yg mane..kalo cik ta yg itu mmg comel sgt!!

misz sheyla said...

dulu kan pakcik ofis kite cakap cik tu bujang , Puan = dah kahwin cik puan = Janda ....haaa begitulah...

Irfa said...

ade2 aje
akak harap lps kawen kamu tetap apdet blog ye, pastu apdet lagi kisah anak
macam ceera

ana kimi said...

comey nya, terus dpt idea nak tulis kat tepi kek tu utk abe kite, hahah

Dzureen Darwis said...

sweetnya uolls :)

NinaAz said...

Semoga sweeet selama2nyalah yea en qery. Heheehee