Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Jul 3, 2013

Majlis Aqiqah Kasih Aleesya

Tengok Ceera update, aku pun sibok nak update. Tak nak kalah. Padahal gambar curi Ceera punye pun. Kahkah! Aku datang rumah Kak Filla, memang kerjenya makan. Handfon simpan dalam beg buat pekasam. Buat masa sekarang macam takde hati sangat nak bergambor. Bagi sikit-sikit je. Nanti korang jemu pulak.

Hari Ahad, Kak Filla jemput datang majlis aqiqah Leecha. Aku mula-mula plan nak pergi dengan Qery, bajet nak tunggu Qery habis exam. Sekali Qery kata dia habis exam pukul 4.30. Eh tinggallah kau disana menjawab exam. Aku roger-roger Ceera kata nak ikut dia. Ceera pulak kata nak gi lambat. Aku tak kisah la pegi lambat ke pegi tak lambat ke. I follow je...

Otw perjalanan boleh pulak jem. kat situ je dah 30 minit. Majlis habis pukul 4. Pukul 4 la kitorang sampai. Memang feeling vip sangat. Sampai-sampai nampak Kak Pija dengan hasben dia. Lambai-lambai seperti princess, tinggal tak kiss kiss letak jari kat mulut pastu hembus. Eh paham tak. Huhu!

Nampak Abang Radhie, cari-cari Kak Filla, tengok dia tengah bizi melayan tetamu.  Oh lantaklah. Yang penting aku nak makan dulu. Nasib lauk banyak lagi. 

 Lawa pulak gambar2 Ceera amik. Gune camera apa la pompuan ni. 

 Dapat banyak gila makanan. Kemain Kak Filla. Ni baru aqiqah. Tapi takpe aku sukeeee jeee..hihi!

 Tak sempat nak dukung budak ni. tido nyenyak gila. Kasih sopan je duduk sebelah Leecha. Aku keluar cari Ani, nampak Ani tengah lari kat jalan raya. Aku panggil la 'Ani!!', selamber budak tu cakap kat aku "iyelaaaa..nak apeee???'' Pftt...ko tunggu la ko dah besar, kalau tetibe besar jadi pemalu, memang ku bahan. Haha!

Gambar ni curi kat Kak Filla. Bab curi gambar serah kat  iolls. haha! Ceera and Kak Filla. 
Kiyomi versi mak mak. 
Comel sangat-sangat!
(-_-)

 Baju dari Whitesoot.Dah dua kali pakai. Suka sangat bajunya cantik, selesa, tak panas , dan tak jarang langsung.

Sempat la beli baju Tsuigoi selai dua. Semua yang datang tu semua membeli. Kak Filla bukak kedai kat depan pelamin. Lepas membeli, semua bergambar.

 
Over semua orang, ini majlis Leecha yang punye, tapi Leecha tertutup kat belakang. Nasiblaa Leecha. Tunggu awak besar sikit, baru boleh geng2 dengan orang2 tua k. Best tau geng orang tua. Kami banyak pengalaman *tetiba sangat*

Kbye

p/s : Maixara White Essence (MWE) dah ada stok. Tapi tak banyak. Semalam aku order 100jar, tapi yang sampai 30jar sahaja. Permintaan terlalu tinggi, sampai habis stok kat HQ. Jadi, sapa nak boleh terus order ye. Priority diberi kepada yang order dan bayar terus. Kalau sapa yang order tapi bayar 3 4 5 6 jam, kalau rezeki ada, dapat la korang stok tu, kalau tak, barang akan di pos sebaik sahaja stok baru sampai.
RM120 untuk 1.2kg MWE.
Balance MWE jam 9 pagi = 16 jar.

p/s/s: Set tabita semua available. Trial untuk harini tinggal 15 set sahaja. Set regular dengan exclusive banyak. Kalau nak bagitau je.

p/s/s/s  : Belt dah habis. Kalau ada banyak permintaan baru aku restock. Kalau takde. Takde la aku restock ye. Dah jangan bank in untuk belt.

012-2678134 (Sepet)
sepetsshop@gmail.com

5 comments:

JaSSNaNi said...

sweet semuaa.. termasuk kek red velvet tu.. :)

Filla said...

tq sayang sebab sudi datang ala-ala vip.. muahahhaha..

boni kacak said...

wah..comelnya baby tu :)

OliVe said...

mengancam betol red velvet tu...haishh...

NinaAz said...

Comel kasih aleesya