Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Jul 2, 2013

Kasut Baru Kite *kelipkelip mata*

Entry ini dalah rentetan dari ENTRY QERY. Amboi bukan main lagi abang korang tu. Hihi! 

Ahad lepas punye cerita. Jalan2 kat Jusco. Jalan sambil merajuk sikit-sikit. Dah lama tak merajuk. Ambik mood nak kawin ni. Auwww..Lempang tau la. Haha! Aku dah la bendera merah. Lepas tu Qery nak gurau-gurau dengan aku. Silap timing la kan. Tengah best-best merajuk. Sekali aku punya tangan terhentak kat besi jam Qery. Perghhh...nasi tambah betul. Lebam jugak sebijik. Biru sampai sekarang. Qery dah tersorry-sorry. 

Q : Sorry tak sengaja.
S : Oooo...kalau cakap sorry je. boleh hilang la sakit kat tangan ni, kat hati ni?? hilang la??

Aaaaaaaaaaaa...drama tak iolls.. Kalau Tizz Zaqyah nampak ni, undur diri terus. *kenapa entah Tizz Zaqyah..daku pun tidak mengerti*

Pastu Qery ajak makan, terus tak merajuk. 
(*_*')

Perempuan dapat makanan, hilang pedoman. Huhu! Dah makan-makan. Kite pun jalan-jalan. Qery dia nak beli kasut futsal. Aku ikut je la. Bosan pun bosan. Bukan aku minat sangat pun kasut. Lepas satu kedai ke satu kedai. Mamat ni tak beli-beli pun. Eh....aku dah serong ke bahagian kasut perempuan. Aku tinggalkan dia berimaginasi dengan kasut futsal dia kat belah lelaki sana. Kau bergembira sana. Jangan ganggu aku di sini.

Baru berkata2 di dalam hati. Tetiba pusing sebelah nampak Qery. Fioneeee...tak boleh laaaaaa aku nak cari ruang bersendirian. Sibuk betul. Aku dah nampak satu kasut ni, cantik warna pink garis-garis. Macam nak beli je. Sebab dah lama aku tak beli kasut *yeke? percaya je la yeah..huhu*

Pastu Qery letak satu lagi kasut untuk aku try. Eh sedap gila pakai kasut tu. Komfem tak melecet. Jadi, pilih punye pilih. Aku decide amik pilihan Qery tu. Saiz 4. Motif bagitau saiz??

Dah tetiba aku pulak yang beli kasut. Qery tak beli pun..hahaha! Stress je dia. Padan muka. Sapa suruh tak nak beli. kan aku dah take turn. 

Q : Tak suka la kamu amik hobi kite
S : Biarlah. Rumah kite nanti, kite susun kasut cantik2 tau
Q : Lepas ni tak nak masuk kedai kasut dengan kamu lagi
S : *dalam hati alhamdulillah* Kalau macam tu, kite masuk kedai kasut, kamu tunggu luar la. 
Q : Diam ah

Tahan gelak tapi bahu gerak2. Hikhik!!

Tapi memang cantik gilaaaaaa kasut tu. Cantik la kat mata aku. Kecoh Qery, baru dua je kasut aku. Dah sentap2 cakap aku tiru hobi dia. 

Kasut ke-dua aku yang cantik ittew

 Cantik ke tidok... 

Sapa berani komen tak cantik, ianya takkan dipublish. Hiahaha!!

Okbye

p/s : Stok Maixara White Essence HABIS. Malam ni baru restock. Dan Rabu baru pos. So sapa-sapa nak boleh order macam biasa. Cuma MWE akan dipos pada hari Rabu. Sekian Terima kasih. =)

4 comments:

All About AnaYna said...

Waaa omeyyy..:)

acidburn hahaha said...

Hehehe..comey la...tp kasut tu sama mcm kasut saya gak..hahahaha..so mest la chantek kan kan...

Si Tracey said...

wahhh..memang lawa laaaaaa...

meera said...

Pandai qery pilih yek.. :-) brp ya kasut tu? De diskaun x skrg sepet?