Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Jul 8, 2013

TV3 lah sangaaattt

Hish, kadang2 rasa malas gila nak update, tapi kalau tak update rasa macam tak best pulak kan. Aku tak tau la sejak bila, tapi aku rasa sejak lama dah. Aku tak pernah matching sangat. Kadang2 matching la, tapi aku takde kisah pun kalau aku warna baju aku tak match dengan warna seluar. 

Dulu lagi best, masa tak pakai tudung. Seluar dengan baju tak yah kisah nak pakai warna apa pun tak nampak pelik sangat. Ko pakai la sekuar biru baju pink pun takde masalah. ok je kan. Pastu kasut pun lantak aku la nak pakai kasut apa. Dulu ada satu kasut je. Tak payah nak matching2 sangatlah kan. Beg pun itu je yang ada pun. Hadap je la.

Bila dah pakai tudung ni, start la eh nak kaler sama pulak dengan baju..... ngada2 sungguh. Sebenarnya aku bukan orang yang macam...semua nak kena sama.Tone warna harus masuk. Tak boleh la baju coklat, tetiba tudung ungu. Kadang2 kalau kebetulan ada warna sama, aku pakai la warna sama. Alhamdulillah lah kalau korang nampak baju aku macam warna masuk dari kasut, seluar, baju, beg, tudung. Tapi perkara ini amat jarang berlaku. Kuikuikui!

Ceera kalau tengok aku bersiap. Mesti dia geleng2 kepala sambil cop aku sebagai wanita TV3. haha! Sebab TV3 kan banyak warna. Biru merah kuning. Sama la macam aku.  Kalau tengok aku pakai baju, seluar warna lain, baju lain, tudung lain.Selamber keluar tanpa rasa bersalah.. Seperti ada aku mengisahkan??

Haritu iolls buat OOTD kat IG dengan FB. Semua tanya kenapa sampai panjat kerusi. 

Cermin kat ruang tamu aku tu memang tinggi. aku pendek. Kalau tak panjat, tak boleh la nak OOTD kan. Jadinya, memang aku kena panjat kerusi tu. Rizalman tengok pesen aku ni komfem menangis. Huhu!

Dah rupa pelarian.

Aku tak pernah la bersiap yang betul2 'bersiap'. Selalu kalau tengah raya macam tu, aku bagi alasan tengah bersiap, mesti ceera perli aku..

'apa beza ko bersiap dengan tak bersiap'

Kong ajo sangat. Haha!

p/s : Stok MWE dah ada.


Trial tabita pun ada dalam 40 set
Regular ada dalam 30 set
Exclusive 15 set. 
Silakan sapa2 nak cantik sebelum raya. 
Masih belum terlamat. kihkih!

Stok lain semua available. And still ada promosi free gifts. 

0122678134. Sepet the gojes lah sangat

6 comments:

JaSSNaNi said...

aah.. dah muka cam pelarian filipino.. hehehehe.. :P ahakkss

HanNis SaNia said...

betul ke orang cakap tabita ni bahaya? ada kesan sampingan smpai keluar news dalam surat khabar ?? budak2 opis yg pakai pn stop. huhu tu yg bertanya

Dzureen Darwis said...

x matching x ape asalkan selesa ;)

ct cheery said...

haha..owang sekarang pakai apa pun xde dah nak matching2x..sambar aje apa depan mata janji berbaju..

syamimihaziqah said...

Baru la colour blocking kak Sepet! Hehee

NinaAz said...

Hehehee. Sampai panjat kerusi nooo