Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Jul 11, 2013

Puasa Day 2

Semalam punya puasa steady gila. Tak rasa lapar langsung. Terasa wanita besi pun ada. Haha! Lepas pack barang nak pos, Qery datang pukul 3 lebih. Bulan puasa aku pos awal tau, sebab paham2 la jem kat sini, pukul 5 keluar, padahnya berbuka la dalam kereta sambil menangis. Jadi, bagi mengelakkan gejala tidak sihat itu, kite awalkan postage. So sapa-sapa buat pembayaran selepas 2, akan di pos keesokkan harinya. Tapi aku consider jugak la kalau pukul 3 tu aku belum pos, aku still akan pos parcel korang haritu jugak. And semalam dapat pesanan dari abang pos laju, barang dah start pending. So korang jangan meletakkan harapan barang akan sampai esok. Hihi!

Masuk-masuk kereta, Qery dah kata nanti berbuka dia nak makan rendang, mak dia masak rendang ayam. Nak makan 4 ketul ayam. Lepas tu dia kata lagi lepas badminton dia nak sahur MacD. Over sangat mamat tu. Baru pukul 3 kot. Aku kan ustazah. Terus nasihatkan Qery 'Astagfirullahalazim3x....bla bla bla bla' sampai ke pusat pos laju. Hahaha!

Masa dia gi pos, sempat la aku ber 'keek' Baru teringat aku ada keek. Dah lama gila tak bersiaran. Pfttt. Jadi marilah kite buat video yang ala-ala usatazah 'mana nak carik' ni.



Jul 10, 2013 | by sepetnoh on Keek.com

Sapa-sapa ada keek, nak follow memfollow pun boleh *bajet artis tetiba*
https://www.keek.com/sepetnoh

Semalam punya sahur tak amik gambar langsung. Itu maknyanya dah sedap sangat. Lantak la telefon campak dalam bilik je. Aku nak makan dengan tenang. Harini aku akan berusaha amik gambar supaya senang aku ada bahan nak update. Macam harini takde bahan nak update. Tu yang merepek meraban. 

Tapi harini aku still steady lagi. Maybe sebab aku dah biasa kot. Kalau tak puasa pun aku makan time maghrib je. Harap berlanjutan la steady ni sampai habis ramadhan. Jangan minggu pertama je. Masuk minggu kedua pukul 2 dah merangkak cari dapur. Kalau ada kucing, kucing pun konfius kenapa ada alien merangkak macam dia.

Itu sahaja setakat ini. Nak sambung membalut parcel. Kbye bye byeeeee =)

p/s : ramai gila beli tabita. patang pinggang sehari packing lebih 20 trial set. stok ready, sapa nak boleh order k. 012-2678134. Sepet the ustazah 'mana nak carik' 
(**,)

6 comments:

NurfAA said...

slmt menjalani ibadah di bln ramadhan ye ustazah mana nak carik..hahaha

NurfAA said...

slmt menjalani ibadah puasa ye ustazah mana nak carik..haha

Dzureen Darwis said...

Waduh rajinnya keeking :)

NinaAz said...

Teringin nk cuba tabita. Seyes teringin. Tp takut dan nebes.huuu

~SRI BRIDAL ~ KAJANG - B.B.BANGI - SRI KEMBANGAN - SERDANG - PUTRAJAYA - said...

dh mcm suara adik yang couple seminggu tu..hehe..terbaik! ;-)

~SRI BRIDAL ~ KAJANG - B.B.BANGI - SRI KEMBANGAN - SERDANG - PUTRAJAYA - said...

mcm suara budak couple seminggu... mihmihmih... terbaik!