Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Jul 24, 2013

Dah hampir 5 bulan =(

Sedih sangat tau bila terfikirkan satu kasut ni. 

Aku bukan la pencinta kasut macam Qery, tapi bila aku dah suka tu, memang dah tak boleh buat apa dah. Ko cakap la kasut tu tak cantik ke, tak selesa ke, nampak macam kasut pompuan dot dot dot ke, aku fedulik hape kennn.. Aku nak jugak. Tapi salah satu yang mematikan niat aku nak beli tu adalahhhhhhhh......keranaaa.......TAK ADA SAIZ. Tak ke kuang ajaq

Kisahnya, satu hari tu, aku teman Qery masuk kedai kasut. Lepas tu dia tengok kasut lelaki, aku tengok kasut perempuan. Padahal aku bukan berkenan sangat sport shoes. Akan tetapi, yang ni cantik gila, walaupun season lama, tapi dia tetap cantik sangat. Aku lalu situ pat ploh kali. Pastu tunjuk kat Qery tanya dia kasut tu cantik tak. 

Qery tak paham niat aku nak beli kasut tu, sebab dia pun tau aku bukan minat sangat kasut sport. Dia cakap je la 'cantik' dengan nada takde perasaan. Sekali dua kali tiga kali empat kali pergi kedai tu lagi, mesti aku tanya Qery cantik ke tak. Tetiba Qery cakap 'cantik kasut ni, nak ke?' Terus mata aku bersinar-sinar,haha!

Lepas tu panggil brader tu suruh amikkan saiz. Aku dah try try la kan yang sebelah tu je. Besar harapan nak bawak jalan2 kasut ni. Sekali brader tu cakap takde saiz. Sedih hati tak terkata...

Ada sapa-sapa tau tak kat mana boleh cari kasut ni. Kasut ni ada kat kedai Nike Alamanda, tapi takde saiz. Cari tempat lain, semua takde. Habis stok.

Eh sedih la. Takmo cite dah. Huhu!
Bye

p/s : Harini ramai booking tabita.Hihi! Esok gaji eh, takut stok iolls habis lettew. Insyaallah stok ada je. Korang nak bagitau je k. Bye bye

4 comments:

Melastik Bintang said...

susah nak cari kasut ni..

tapi nice jugak...

nor said...

mcm kasut ronald mc donald

Si Tracey said...

Tetiba rasa marah sebab ada member yang satu ni kondem pasal Tabita bila kawan kite pakai.. pastu buat entri macam ni

http://sitracey.blogspot.com/2013/07/tabita-is-actually-safe-aka-selamat.html

Haha XD

NinaAz said...

Pergh. Seyes smart and cool gila kasut tu. Terkenan tetiba. Heeee