Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Jul 15, 2013

Jalan-jalan The Mines

Jumaat lepas punye cerite. 


Saja la ajak lepak The Mines. Konon nak mencari barang la. Lepas tu jalan-jalan langsung tak cari. Sebab Qery tetiba nak cepat. Sabo je la mamat ni. Suke tetiba je nak cepat. Eh motif datang The Mines sebenarnya nak berbuka kat Litle Wok Kitchen je. Nak makan kari kepala ikan dia. Dah tempah makanan, kite pun jalan-jalan la.

 Aku suka gila kedai sukan ni. Cermin dia besar and banyak. Boleh la nak feeling cantik sorang2.

Tapi selalu pun Qery mesti nak sibuk jugak
 
 Upload gambar kat IG. Pastu ada yang tanya kasut beli kat mana. Eh korang ni nampak kasut dulu. Tpaksa aku amik gambar kasut je.

 Beli kat mana eh. Damansara yang ada Mabel tu. Banyak kasut dia cantik2. Korang google lah cari mabel ada kat mana. Aku tak ingat nama tempat tu. Qery kata Catay ke apa entah.

 Kasut Qery beli kat The Mines kalau tak silap. Suka sangat beli kasut macam ni. Lepas tu warna merah. Bosan dah aku tengok kasut dia. Huhu!

 Warna kulit sebenar.

 360 sangat.

Lepas tu makan kat LWK kan, dapat kad membership free.

Tapi tak agak2. Nak menipu punnn kannnn.... Nak muntah aku. Haha!

Ok la.Aku malas nak taip ni. Kbye

p/s : Tabita ready stok. =)
MWE ready stok.
#Hot Item
012-2678134 Sepet

4 comments:

Mira Adzlia said...

hihihi...360 sgttt

nabilah huda said...

Sepet, selesa tak pakai kasut tuh? Berapa RM eh? berkenan la..

humaira balkiss said...

akak,lawanya kasut tu! :) dekat mabel mana eh?butik mabelle ke? mahu mahu! haha

@kutopsecret (Dahlia) said...

sy selalu gak gi the mines sbb rumah dekat je...kalo berlaga bahu dgn sepet tak perasan la...