Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

May 29, 2013

Dating tapi....

 Walaupun hari-hari dating

(-_-)

Iolls tetap merasakan kehangatan cinta itu. Ada rasa nak muntah seminggu tak? Aku ada. Haha!

Dah lama tak ada gambar berdiri sama-sama

Walaupun dating, kite tetap amik order, balas order, balut parcel, dan buat postage. hebat tak kittew. Tak caya order la. *motif disituuuu, huhu*

Sebab apa kite boleh buat semua tu? Sebab ini semua gambar lama. Keke! Kite orang pompuan, duduk rumah je, tak pun duduk kat dapur, kalau tak masak takpe, duduk je diam2 situ. Hihi! 

Set Myracles Beauty masih promosi. Kemain ramai nak harga promosi dengan free gift yang super banyak. Aurawhite macam biasa la kan, sentiasa ada free gift. Maixara pun kemain semua nak harga promosi. Jangan risau, semua akan dapat free gift, beli seketul lip tint pun dapat free gift. Tak caya. Cer beli cer beli. (**,) 

Kla. Bye semua.. Sayaaang korang banyak-banyak.

Simpan no ni dalam fon korang tau. 
0122678134
Sepet
Kalau rindu nak beli mesej/wassap je

2 comments:

NinaAz said...

Ingt kuar dating celebrate hari ni. Kuikuikui

Sheila Salim said...

assalamualaikum. heheheheh entri penuh bermakna ni! hehehehehhee