Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

May 23, 2013

Tak sempat nak update pulak.hihi!

Sorry ye. Biasalah harini gaji kan. Kemain ramai orang nak beli. Paling banyak adalah Myracles Beauty, Aurawhite dengan Maixara. Berpeluh nak packing. Mentang2 free banyak. Hihi!


Ini bukan putih sebenar okey, ini putih cahaya matahari. Hihi! Eh tak boleh update bebanyak la.Nak kena reply wassap jap. Korang kalau nak order pun boleh =P

 Pakej A RM30 free postage plus free gifts *iolls bagi free mask jugak*

 Lupe nak bagitau. Warna russet dah ada stok. Sapa nak bagitau je tau. Semua warna available.

bye..sorry tetiba update entah pape sebab nak cepat. Muah!

5 comments:

Shima Mazlan said...

nak try bedak arab tp aku xtaw kad apew yg sesuai utk aku ..

Love Razila said...

Biasalah...hujung bulan kan... hehehe

NJihe.am said...

Salam. Sis jual mask dan bedak arab tu? Sekarang byk gak butik di fb jual bedak arab. Tapi jiha tak cuba lari, yg penting halal dan boleh bawa solat. Muka pun flawless gitu. Katanyalah. Studioous.blogspot.com

NinaAz said...

Mihmihmih... kolagen mata yg free ritu belum try lagik

Tia Fatihah said...

tapi kulit licin je.