Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

May 9, 2013

Nak marah tapi orang tak takut pun....acane

Masa aku kerja kat KPJ Selangor kan, pernah la macam bengang-bengang. Lepas tu bila aku marah kan, semua orang macam tak takut. Siap tanya lagi aku tengah marah ke apa. Kong ajo sangat. Huhu! Mungkin sebab suara aku kot. 

Qery pun cakap dia tak takut langsung kalau aku marah. Dia siap gelak lagi. Tsk. Haritu korang tengok fisrt keek cakap suara aku lembut tak boleh bla kan. Takde la lembut lembik macam tu, itu sebab aku mengantuk kot. Sebenarnya suara aku biasa je. Ecehh..nak jugak kan..haha!


Mesti korang rasa aku macam tak marah kan. Itu marah tauu. tak nampak ke dahi kerut2..marah yang macam bengang je. Gittew. huhu!

Harini nak jual barang kejap, boleh? Bolehla...sebab dah lama aku tak promote Opti E ni. Selalu orang beli je, tapi xde testimoni lagi kat sini kan. Ekceli dah ada banyak testimoni cuma aku tak share lagi. Meh nak share sikit.

Untuk mak ayah la terutamanya. Untuk diri sendiri lagi bagus. Mak aku mula-mula makan, katanya tindak balas dia badan sengal-sengal, lepas tu sekarang dia kata banyak dah ok badan dia, mak aku kan tempurung lutut pecah, lepas tu dia tak boleh bersila lama kan. Sekarang bila masuk bilik aku, rilex je tolong buat kerja sambil bersila lama-lama. 

Aku pun makan Opti E, bukan la untuk nak cantik ke apa, tapi untuk kesihatan. 

Kenapa Opti E plus ni pilihan doktor2 pakar. Sebab Opti E plus mengandungi tokotrienol






Macam aku cakap, Opti E plus ni memang terbaik untuk kesihatan, mana yang nak cantik dalam tu, yang nak cegah cancer, dan segala penyakit, boleh la amalkan Opti E Plus.

Opti E Plus
RM180

Myracles Beauty
RM150

Wassap/mesej 0122678134 Sepet

Bye semuaaaa =)

10 comments:

Irfa said...

menarik testimoni tu..bagus utk org sakit lutut ye

It's her blog. said...

alahai lembutnye suara. xpe bole praktis lagi :D

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

ahahaha... marah ke atau tengah baca berita tu?

rina mazlan said...

Sabar dik sabar... Takut giler akak.. Fuh.

Nurhasnatul Nabila said...

dorang nak awk turun kan tuhhhh

princessonbudget said...

Sepet, harap saya guna perkataan 'gedik' ni dengan betul lah ye. Serius saya rasa sepet gedik dalam 'keek' marah tu. Tak pernah lagi orang yang tengah marah sempat berkeek/FB/twitter bagai. Kalau orang yang rakam time sepet marah, saya boleh faham lagi, ni rakam video sendiri time marah. Mmg lawak ni.

::cik asha:: said...

1st time dengar suara sepet..comel je suara..x macam tgh marah pon..hehehe

ika sulaika said...

gaya marah ke ? emmm *thinking

NinaAz said...

Adoi. Asal suara comel sgt hah. Marah ke mcm tuuu. Patutla qery gelak. Hihihi hehehe.

refia2130@gmail.com said...

hati-hati z takutnya malah infeksi gan....

http://caradaftarmemberacemaxs.com/pantangan-penyakit-diabetes-kering/

http://obatpenyakitginjalbengkak.wordpress.com/