Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

May 4, 2013

Launching Samsung Galaxy S4 punye pasal

Sanggup gegirl turun padang. Ecececeee... =P

Sabtu lepas memang dapat tau kat Times Square ada launching Samsung Galaxy S4, seronok beronok-ronok la hati i. Memang dah janji dengan Ceera la kita pergi sama-sama yeahhhh... Nak pergi dengan Qery, akan tetapi Qery ada sukan kot kat sekolah dia. Tinggallahhhh ko di sanaaa..Ada aku kisah pulak kalau dia tak ikut kan. Muahahaha! Jadi marilah kita langkah kanan dan kiri.

Dah lamaa aku tak pergi Times Square. Ada 6-7 tahun kot. Masa 18 tahun kan aku kerja kat sana, jadi dulu selalu la dating kat situ. Sekarang...kirim salam nak dating kat situ. Kalau nak shopping boleh sebab barang dia murah-murah. bagus jugak la launching kat Times Square ni, dapatlah aku tengok perubahan bangunan ni.


Aku dengan Ceera sampai tepat pukul 10. Keluar rumah pukul 9.30 gitu. Sampai-sampai sana.. 


Rupanyaaa ramai gila orang dah beratur nak beli. Hoi pukul berapa engkau semua datang ni? Lagi awal dari aku keennnn.. Aku masa kat rumah poyo2 la dengan Ceera, konon nak gerak pukul 9 tapi aku cakap confirm Times Square tak bukak lagi. Sekali hamik kau.. Bersepah manusia kat main entrance dia.


Sampai sana terus la kami tengok display dia.



 Konon dah habis google la aku kat internet pasal Samsung Galaxy S4 kan. Bajet dah tau semua gadget dia. Masa belek-belek fon tu pun sambil slide kan dia, hidung kembang2 je bajet pintar.

bukti hidung kembang

Padahal aku pun tak tau apa yang aku slide kan. Haha! Takpe yang penting gaya mesti ada. Aku pakai Note 2, 4 bulan baru tau macam mana nak screen capture. Menangis di dalam hati. Kekampungan sangat. Itupun Ceera ajar sambil jeling2 sebab dia pun pakai Note 2 kan.


Tapi memang best gila kot function dia, aku nak tengok lebih-lebih sangat, takut orang belakang tarik tudung aku kan. Sebelum itu terjadi, marilah kita ketepi sikit. Mihmih!!

Syok-syok tengah tengok, sekali berkerumun orang. Terjengket-jengket la aku nak tengok pekebenda la dorang ni kerumun kan. Sekali...ada artis uolls... Liyana dengan Awal. 


Apa lagi, dah la aku jarang jumpa artis kan. Lepas tu artis depan mata pulak. Teruja sangat. Tapi malu nak amik gambar sama-sama. Aku ni gitu la. Walaupun minat artis, kalau jumpa pun jangan harap la aku ada keberanian nak mintak amik gambar sama-sama. Malu tersangat. Tapi sekarang rasa rugi pulak. =P


Popular Jemah sekejap. Oh kot ada sapa-sapa yang tak tau.. Jemah dan Ceera adalah kakak aku yeah. Walaupun dorang nampak lebih jelita dari aku, tapi aku tetap lebih putih dari mereka. Kerana itu sahaja yang aku boleh banggakan. Yang lain...sedih...haha! Lepas kami buat-buat terserempak kat Times Square, lepas tu kami pun berkepit la bertiga sampai la habis launching. Haha!


Dan yang paling best.Ada persembahan menari.



Best sangat dorang menari. Aku ada rakam, tapi nak download memang slow internet aku ni, Mengundang nestapa dan sakit hati je nanti. huhu.


Masa ni VVIP datang dah..lagi bertambah ramai manusia keluarkan camera. Hihi!




 Whoaaa.. kittew nak 1 boleh?? Huhu!

Lepas tu kami pergi Low Yat sebab katanya kat sana pun ada event. Ada banyak persembahan. Dekat kot Low Yat dengan Times Square. Jalan kaki dah sampai. Memang happening gila launching Samsung Galaxy S4 ni. 



Sukeeeee yang tukang magic ni, terus paksa dia buat magic depan aku.  Haha! *paksa konon* padahal orang tu yang paksa aku tengok dia buat magic, kahkah!! Kagum aku sudu besi tu dia goyang2 je terus senget.


Homei je awok ni... =P


Sebelum balik, tetiba ada ramai gila blogger kat sini. Muahaha! Tetiba sangat kan.. *mata ke atas*
Yang aku kenal, Jemah, Ceera. Yang lain..kenal kat situ. Aku tak kenal dorang sangat, dorang pun tak kenal aku. Sebab aku jarang pergi launching ni. Samsung Galaxy S4 punya pasal je ni. Bagus jugak dapat la kenal blogger2 lain. Kalau tak aku memang kenal Jemah dengan Ceera je sampai ke sudah. haha!

Aku ushaaa je dulu fon ni, sikit lagi cukup masa aku sambar. hadiahkan kat Qery la. Nak befday dah kan.. Engko jangan bagitau dia yeah.. Dia dah kompom2 tak baca blog aku.

Samsung Galaxy S4, tunggu dakuuuu... *sambil tangan gigil2* haha!

Jap, lupa nak share video. Kalau korang nak tengok, memang gila punya happening!



Tercari2 kot2 aku ada dalam video ni. hihi!

10 comments:

YaNa Yassin said...

Dapat jugak jumpa adik Sepet88 nie, selalu baca blog jer, Jadi silent reader :)

zureen said...

dah tau tak harganya bape

Azwar Syuhada said...

Bestnya!! =)

Asyik Izas said...

WAH..bestnya dpt pergi event cmni..samsung s4 tu mmg nmpk menarik..tunggu masyukk bru boleh beli..hehe..

Filla ~ Kasihs said...

pak radie mengidam S4 ni.. tak kuasa nak belikan... hahahahah... tengoklah kalau untung besar boleh dipikirkan ;)

NinaAz said...

Sepet. Lagi putih ekk. Aah. Betul tu. Haha.
Untunggglaaaaaaa. Dpt hadiah s4 looooo. ;)

Zeaf I-sahus said...

Harga S4 berapa? (ceh! macam nak beli je..haha)

Khalilah MNor said...

Untung dapat pergi... :) Jauhnye kl....

nor said...

http://bit.ly/ZsFMwe Samsung Galaxy S4 owners get just HALF the storage they paid for because of apps added before you even ... #MailOnline

~yOuNg MuMmY~ said...

alahai jelesnye tengok jemah n ceera.. sangat langsing even dah beranak pinak.. mintak dorang share petua. huhuhuhu.. sy baru anak 2 orang, badan macam buah pear.. tolongla kesian. T____T.