Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

May 20, 2013

Takde mood menaip

Kalau takde mood nak membebel memang rasa susah gila nak karang 1 entry kan kan kan. Ini pun sebab macam keterpaksaan je. Hihi! 

Minggu lepas lagi apa pun tak boleh. Tengok laptop pun malas. 2 3 minggu ni aku selalu pergi hospital. Jumpa kawan-kawan. Rasa rindu je dengan dorang, tapi bila dorang ajak masuk kerja balik. Memang tak la kan. Haha! Tersiksa jiwa dan raga aku kerja kat farmasi. 

Dah la kawan2 kat sana ramai dah resign, lepas tu budak baru semua muka baik-baik. *memang takde kene mengena* hihi! Bila teringat doktor mengamuk-ngamuk. Tak payah la. Kadang2 ada certain doktor ni psycho tau, kita tak salah pun tetiba nampak seperti orang yang paling bersalah dalam dunia. Tsk tsk tsk.

Ingat tak korang Doktor R. Yang gatal tu. Dia dah resign. Muahahaha! Bagusla. Kalau nak jadi doktor, tolong la jaga perangai, jangan la tak boleh bla sangat kan. Geli aku. Masa aku resign tu pun banyak kali dia kol mesej cakap nak jumpa makan-makan. Lolssss. Walaupun dia hensem, tapi bukan taste i. Sorry naik lori. Huhu!

Mesti ramai yang macam takut2 nak amik course farmasi kan, sebab aku cerita macam tak best gila. Haha! Bukan-bukan, kerja memang best,yang tak bestnya politik dalam department. Kalau takde team work lagi susah. Itu je, tapi kerja dia memang best sangat. Macam2 benda baru boleh belajar. 


Nanti aku update lagi yeah, harini nak kena gi spital lagi. Bye2 =)

p/s : Free lip tint dilanjutkan sehingga hari ini atas permintaan ramai.
*pembelian produk Myracles Beauty, Aurawhite, Maixara dan Felinna sahaja*

2 comments:

NinaAz said...

Eiii. Doktor y gatal sgt geli ok. Hikhik

Nurhasnatul Nabila said...

kite pon amik kos farmasi