Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

May 18, 2013

Casing Note 2 dan S3 untuk dijual

Ni angkara Qery la, dia memang dah lama berperangai suka casing cute-cute. Lepas tu aku dah terjangkit. Pantang nampak casing comel, mesti terganggu hidup. Selagi tak dapat, selagi tu laaaaa terfikir-fikir. Punya la nak beli, sampai sanggup kopikkan sikit hujung2 casing fon konon2 dah tak cantik. Miahaha. Taktik sungguh. 

Lepas tu upload kat facebook dengan IG, rupanya korang pun suka yeah.. Takpe2. Semalam aku amik stok. TapiAmik Note 2 dengan S3 je dulu, yela tengok kot korang tak nak beli pun, aku dengan Qery boleh pakai. Takde la membazir kan. 

Jadi sapa-sapa nak boleh wassap/mesej/email aku terus yeah. Stok amik tak banyak pun.

Amik banyak ni je. 

 Yang ni untuk Samsung S3, belah atas cover belakang je. Yang bawah tu cover depan belakang. 
Atas RM40 termasuk postage
Bawah RM45 termasuk postage

 Yang ni Note 2. cover belakang sahaja. Rm45 termasuk postage

Yang ni Note 2, cover depan belakang. RM50 termasuk postage

Kalau nak terus wassap tau. Sapa cepat dia dapat. Hihi!

Kalau korang guna fon lain, nak beli jugak yang cartoon2 ni, boleh komen kat sini korang guna fon apa, kalau ramai guna fon yang sama, insyaallah aku usahakan. =)

0122678134.
Sepet

22 comments:

Ina Hishamuddin said...

S3 mini xde ke?

Hanna Zainal said...

C3 sys sepet . Hehe . Kt lua jarang jumpe yg comel comel .

meera said...

Note2 pnya nk mcm design boboi ADA x sepet..

nono2612 said...

S2 plis !:)

key-one said...

iphone 4s plzzz. homeyyynyaaaa hk.

Nina Zee said...

S2!!!!

Love Me Plz said...

ioollss pkai S2.. nak nak nak..
haha gelojoh..

Love Razila said...

Sepet...nak s3 tapi nk yg plain sebb utk husband...dia mana nak pakai yg katun2 ni. Tq

Nurhasnatul Nabila said...

I see u dior.. haha

yi soo said...
This comment has been removed by the author.
yi soo said...

s2 please....ada carton pucca x??

yi soo said...

nak s2....

elle said...

s2 laa... punya lah susah nak jumpa casing s2 yg kartun2.. asyik2 jumpe yg iphone je...

Madiey Kamal said...

yg ace plus xde ke?

LABUCHEE said...

HTC one X pleaseeeee sepet!! ahahahahahaa

a.d.a.M.i.a said...

agak2 casing noteII tu ngam tak utk noteI?geramla tgk katun2 kiut miut tu

Areen Aziz said...

Sepetttt..nak note 2 punye tp tanak tatun2..kene gelak dgn org kg nnt..carik yg educated sket..bg nmpk kita ni pandai sket..kekeke

Mama RizQeisya said...

sepet tolong carikan utk samsung galaxy grand yg xde magnet jenis depan belakang, lg cute kalo ade katun hello kitty...

Sue* mamaID said...

nak yg s2 punye

izzie izzam said...

samsung corby II ada .. huhu . phone murah je :P

hasrin hussin said...

S3 design len x de ke wak?

hasrin hussin said...

S3 dsgn len x de ke wak