Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

May 8, 2013

Kelam kabut sikit. Sorry semua

Pagi ni check up bawak abah pergi jumpa doktor. Dalam pukul 11 tadi setel, tapi abah kena masuk ward. Sebab nak inject kurangkan calcium and amik sample dari paru-paru. Aku nak setelkan admission semua. So harini aku macam sedikit kelam kabut. Dan emosi tak berapa nak baik. Boleh? Haha! Tak de la. I is okey je.

Cuma ada beberapa customer yang aku mungkin tak dapat nak pos barangnya harini. Maaf ye. Mana yang sempat aku pos, yang tak sempat, aku pos esok tau..

Harini terharu dengan sorang customer. Kak Zam ni. Buat entry untuk aku.. KLIK SINI

Aku sangat-sangat menghargai semua customer. Cuma mungkin ada beberapa masa yang aku tak dapat nak layan bagus-bagus. Kadang2 aku bizi dengan urusan abah aku, dengan urusan nak kawin. Jadi sapa yang order masa tu, aku balas mungkin la lambat2 sikit, atau kadang2 memang terlepas pandang. Sorry sangat. Rasa serba salah sebab tak dapat nak layan baik-baik. Maaf yeah... (-_-')

Ok lah, update cepat-cepat dari saya, Sepet Noh. Bye

Eh jap jap, kerana harini aku macam banyak tak dapat nak bagi feedback kat customer, aku lanjutkan promosi free gift tu sampai Jumaat. TQ semua. Muah!

4 comments:

rina mazlan said...

Harap ayah adik ok. Semoga Allah permudahkan urusan.. Tq dear!

juelee said...

hahha sama la sepet husband akak pun tahan wad... ebsok operate.. berjumpa la kita di hospital lagi besok dan besok dan besok hahahhahaha

NinaAz said...

Semoga cepat baik yeaaa

refia2130@gmail.com said...

semoga cepat sembuh saja ya, dan selalu sehat.......

http://caradaftarmemberacemaxs.com/pantangan-penyakit-diabetes-kering/

http://obatpenyakitginjalbengkak.wordpress.com/