Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

May 21, 2013

Asik engkooo je beli kasut.

Gittew. 

Bunyi memang tak puas hati tahap meroyan. Sebab paling menyampah kalau jalan-jalan tetiba ada kedai Puma, Adidas, Nike, Al-Ikhsan. Gila. Kenapa satu shopping mall ada banyak sangat kedai kasut lelaki? Kat Time Square ada berapa kedai Puma. Lepas tu amik lot yang memang tengah-tengah bagi orang nampak kedai kau. Amik la lot yang corner tu, takde la nampak sangat. Hihi!

Aku tak puas hati sebab Qery pantang nampak kedai kasut, mesti dia nam masuk. Aku pulak, walaupun perempuan, aku tak gemar masuk kedai kasut. Takde la tak suka, tapi takde la gila kasut. Bila fikir-fikir kan, macam rasa tak fair. Asik ko je beli kasut. Lalu sejak bulan lepas, aku dah tanamkan perasaan suka kasut dalam diri, agar dapat beli kasut bersama-sama. Hihi! Tak kisah walaupun aku tak pakai.  Pfttt

Bulan lepas punye kasut, yang belum pakai lagi.

 Ini Qery hadiahkan, sempena hari jadi. Pun belum pakai lagi.

 Ini beli kat mabel dengan Ceera. Tak pakai lagi.

Ini beli semata-mata nak tuntut voucher. Tak tau la bila aku nak pakai.

Aku cuma pakai kasut ni je.

Sebab dia selesaaaaaa sangat.

 Ada gaya kpop tak mak hincik...hihi!

 Qery sampai sekarang jeles dengan kasut aku ni, dia cakap nanti dia nak cari jugak kasut warna gold. Aku doakan takde. Haha!

K. Challuuu beteeehhh

4 comments:

CikPuan FiDa said...

yang biruuu tu santekk sesangat laa sepet.... pakai laaaaa

:: Cik Viva :: said...

selesa sebab ia nike kot...hehe

mrs kayrul said...

gold betul tue....vogue la

NinaAz said...

Smart gittew kasut gold