Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Mar 14, 2013

Terharu....Semoga Mura Rezeki Kalian =)

Dalam dunia blog ni, aku mengaku aku jarang balas komen orang. Hihi! Tapi ada certain nama yang selalu komen aku, memang aku rasa aku dah kenal. Maksud aku, selain kat blog, kalau dorang ni tegur aku kat facebook mahupun IG, dorang tak payah cakap dorang reader aku pun takpe, sebab aku dah kenal. Dorang komen aku bertahun-tahun, mahunya aku tak kenal. TQ! Walaupun aku jaranggggggg gila reply komen, tapi aku selalu bukak profile korang. Nak tengok wajah-wajah comel yang komen kat i ni..kekeke! Insyaallah yang rajin-rajin komen ni, aku akan jemput masa aku kawin nanti yeah. =)

Salah sorang reader, vivicmalarn. Comel sungguh beliau. Haritu aku nampak dia update gambar kek lapis sarawak kat IG. Aku komen sedap je. Terus adik ni pos kek lapis sarawak kat aku. Alololo...terharu tau... Baik betul budaknyaaaa


 Kek lapis perisa coklat.

 Sedap!! Ofkos la rasa coklat kan. Hihi!

TQ Vivic =)

Orang Sarawak memang baik-baik kan. 

Ada sorang lagi agen Treenea, Kak Julia. Dia bagi aku serbuk tepung dengan cheese ni


TQ Kak Julia, susah-susah je bagi. Katanya nak kongsi kesedapan. Homeiiii!! Nanti saya berjaya masak, saya tunjuk kat akak tau..

Dan semalam. Aku dapat kasut cantik ni dari Ceera. =)

 TQ Atam!!!

Taste aku dengan Ceera adalah lebih kurang sama, jadi apa sahaja cantik kat mata dia, cantik jugak kat mata aku.

Tapi kasut ni betul-betul ohsem!!

Semoga muraaaaah rezeki korang. Aminnnnn =)

20 comments:

mazs mazlan said...

Btuah taw sepet.heee... Kasut tu mmg ohsem

Aida the Pinky said...

wah bestnyer dpt ole2..

Qaseh Syasya -____- said...

Nak jugak ! Sabtu niy buad pavlova , nak pos jugak laa . HAHAHA !

Qaseh Syasya -____- said...

Nak jugak ! Sabtu niy buad pavlova , nak pos jugak laa . HAHAHA !

Shima Mazlan said...

untung la .. hihihiii ..

Sheila Salim said...

assalamualaikum awak, comelnya kawan2 kan. baik diorg, semoga murah rezeki mereka, hee awak, kawin bila? jgn lupa jemputtttt :)

DIEANA FIRDAUS said...

Sya,,,akk pon nk gak pavlova...hehe...

Shahada Fauzi said...

hah...dah dapat serbuk tepung dgn cheese tu apalagi cepat le masak nye..:P

siti alfakhishah aman said...

sepet..
lawa kasut tu..

http://alfakhishah.blogspot.com/

mrs kayrul said...

tue tandanya ramai org sayang

sharifah rosidah said...

Aunty memang suka baca apa je yang kamu cerita dan share disini....maklumlah aunty kan kesunyian.

Eh sorry lah aunty tak ada apa2 nak bagi awak....tapi kalau sudi meh datang jalan2 dengan Qery kerumah aunty nanti aunty masakan makanan yang sedap2.....

Sally Yatiey said...

Sedapppp tu kek lapis sarawak! ;D Kasut tu pun cantikkkkkk sangat! :D

Lady D'yot said...

wahh..untunglah

NinaAz said...

Nak kena jemput time kahwin tu yang best... weeeeeee♥♥♥♥♥

aNna Lee said...

Kasut itu tantekkkkkkkkkkkk!!! Sweetnya. =)

VivicMalarn said...

Thank u kak Sepet..
Kalau sedap nti sy kirim lagi, sy cuba pakai pos yg lagi laju sbb takut nti lewat smpai kek tu tak bagus pula rasanya.. :)

edda(",) said...

Wahhhh~ shout je pon boleh dpt... kuat aura sepet niehhh... phewww~

RaMa-RaMa Fareeza said...

wah bestnya...suka tengok kasut tu :)

natrah ismail said...

kte mampu pos doa & kasih syg jela stakat ni..sobsobss! :p

Irfa said...

kasut tu mcm terberkenan la pulak