Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Mar 17, 2013

Sepet : Pemborong Bedak Arab

Sapa-sapa nak bedak arab (kokuryu) atau bedak Syiria, boleh start email aku ye. Tapi barang akan dapat pada awal bulan 4. Kenapa lambat? Sebab aku ambik direct terus dari Arab sana. kihkih! Tunggu procedure semua. Setakat ni,sapa nak bedak sampai awal bulan 4 jugak, boleh order dan bayar selewat-lewatnya 23 March 2013

Ini adalah bedak arab kokuryu. yang sangat popular tu. 3 in 1 function. Aku tak terangkan sekarang, barang dah dapat baru aku terangkan secara detail okey. Yang ni aku bukak order untuk sapa yang nak borong, kalau nak barang sampai awal bulan 4 ni, sila order sekarang, kalau lambat, sila tunggu next batch iaitu bulan 5, hihi!

Ingat ye, untuk pemborong sahaja . =)


Beserta dengan sponge sekali.


Ada banyak warna, rasanya if sebelum ni sapa-sapa pernah beli. Korang pun tau jenis warna dia macam mana. Tapi buat masa sekarang ni aku order 4 warna dulu.

1. Russet
2. Roshalle
3. Cherry
4. Cherry pink

Dan bedak Syiria, ada beberapa warna.





Sapa yang dah biasa borong, boleh email aku untuk tempah ye. 

Insyaallah akan bagi the best price =)

sepetsshop@gmail.com

12 comments:

Erin-Ibu Marsya Qistina + Marissa Qaisara said...

Sepet, bedak Any Klaen tu mesti beli borong gak ke? if akak nak beli satu2 tak boleh ek?

Irfa said...

ada kawan yg mmg keje kat tanah arab kata..dah puas dia cari sbb org duk sibuk kata bedak ni arab punya.tp tak jumpa.rupanya bedak ni asalnya filipina..

laily0211 said...

Dah penah beli, tp tak pandai la nak guna. Nnt sepet tlg bg tutorial skett cemana nak guna properly 😉

Ahmad nazrimi said...

Assalamualaikum..saya pembekal bedak kokuryu arab. insyaAllah penghantaran dalam masa satu minggu. order untuk 150 pieces keatas.Stok dari arab terus. boleh email imirzan@gmail.com atau whatsup +966548181772.insyaAllah.

Ahmad nazrimi said...

Assalamualaikum..saya pembekal bedak kokuryu arab. insyaAllah penghantaran dalam masa satu minggu. order untuk 150 pieces keatas.Stok dari arab terus. boleh email imirzan@gmail.com atau whatsup +966548181772.insyaAllah.

Ahmad nazrimi said...

Assalamualaikum..saya pembekal bedak kokuryu arab. insyaAllah penghantaran dalam masa satu minggu. order untuk 150 pieces keatas.Stok dari arab terus. boleh email imirzan@gmail.com atau whatsup +966548181772.insyaAllah.

Ahmad nazrimi said...

Assalamualaikum..saya pembekal bedak kokuryu arab. insyaAllah penghantaran dalam masa satu minggu. order untuk 150 pieces keatas.Stok dari arab terus. boleh email imirzan@gmail.com atau whatsup +966548181772.insyaAllah.

aminkanda said...

Saya pembekalborong@runcit bedak arab @ Kokuryu . Kepada yang berhajat membeli utk pengedaran hubungi saya 0125073007 . Stok akan datang 1 Jun, 13 .

fatma zahra said...

salam..sy pembekal bedak arab dari tanah arab...harga serendah rm 25 satu pcs...cepat sms 0132643039

bLusHErPinK said...

fatma zahra : tolong bagi email awak . saya nak tahu details harga borong bedak arab tu . thanks :)

bLusHErPinK said...

fatma zahra : tolong bagi email awak . saya nak tahu details harga borong bedak arab . thanks .

bLusHErPinK said...

fatma zahra : tolong bagi email . saya nak tahu details harga borong bedak arab . thanks .