Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Mar 7, 2013

Casing Phone Qery

Ramainya email aku suruh buat entry budget untuk tunang. Alahai...aku rasa segan nak tulis amount berapa RM semuanya. Sedangkan mak sendiri pun aku tak bagitau berapa tau. Ofkos tak boleh bagitau mak sebab nanti dia sibuk nak bayarkan.Tapi takpe, aku akan buat entry guide korang apa yang perlu, apa yang tak perlu, kat mana nak cari semua k. Entry tu tunggu dulu, bagi aku rehat tulis pasal tunang. Bosan okey, haha!

Ok dah kite tukar topik.

Selama ni aku tahaaaaan je perangai Qery yang macam gegirl tu. Pahit pun ku telannnn jua.. Huhu! Aku terima kalau dia suka warna pink. Sokeyyy la kan.. Dan aku terima jugak kot dia nak minat Kpop. Aku terima dengan hati terbuka. Baiknyaaaa hati aku. mihmihmih! *puji diri sendiri*

Aku memang perasan Qery ni suka tukar-tukar casing fon. Sejak dia pakai fon cokiaaaaa pun dia akan jaga, pakaikan fon tu baju, skrin protector bagai. Aku paham dia memang jenis yang jaga barang dia gila-gila punya. Pernah casing dia kotor sikit, dia gi tukar baru. Aku jelingggg je dari jauh. Takpe aku tahan...

Baru-baru ni dia buat perangai. Beli casing Doraemon. Takpe aku tahan lagi...

 Tengok? Muka aku senyum maksudnya aku terima dengan pasrah.

Casing ni kotor, sebab warna putih kan. Seminggu pakai dah kotor, sanggup beli design yang sama. Nak Doraemon jugak. Pffftttttt

Haritu aku keluar dengan dia.Katanya ada benda nak tunjuk.

Duck face sekarang masih trend tak? haha! Ke haku je yang masih nak cuba2?
Lantaklah..huhu!

Masuk-masuk kereta, dia tunjuk fon.


Dia boleh pegi beli Hello Kitty!!!
OMG HELLO??????
Hello Kitty untuk perempuan kot...

 Muka tak puas hati. Rasa nak pitam tengok casing dia. Kalau aku yang pakai takpe la kan. Oh pening....

Esoknya terus merajuk. Ok tipu sangat la kan merajuk sebab casing, nampak sangat kebosanan yang melampau..huhu!

 Haritu aku merajuk Qery belikan aku lollipop ni. Ada lagi tak makan. Dapat kencing manis tau la dari mana puncanya. Huhu! Beberapa hari lepas aku merajuk jugak, dia belikan gula-gula kapas.
Perhatiiiiiii je perangai dia...Qery ingat aku anak murid dia ke??

11 comments:

Erin-Ibu Marsya Qistina + Marissa Qaisara said...

Hahahah :D sabor jelah...ckp kat Qery...
bg kat akak je la casing Hello Kitty tu...
mmg akak pakai casing HK pun kahkahkahkah...

Samsung S3 kan tu?
mmg seswai sgt!

NinaAz said...

Doremon. Hello kitty. ♥♥♥

ibh_sue said...

Keh3....So sweet ja sepet dgn qery..

sharifah rosidah said...

Hahaha korang berdua ni ada je tau.......qery oi please lah betul kata cik zu tu hello kitty tu untuk awek2 cun macam cik zu je.....kamu pakai lah casing otroman taro ke....superman ke nampak lah sikit kejantanan nya.

ct fesyen said...

hehehe...so cuwettt ye dak qery
tapi plis la..
hello hitty tu..
kita yg perempuan ni pun klu boleh xnak yg nampak gegurl sgt..hehehe...

mrs kayrul said...

alahai dah macam gegirl la..kita yg girl nie pun kureng minat...hehhehe

Aida the Pinky said...

hehe..sweetnye qery..
suke jugak hello kitty..
susah nk jumpe laki mcmni..hehe..

Sally Yatiey said...

Comel pulak casing baru tu ^_^ hehe. Saya yang perempuan ni pun, taknak pakai casing hello kitty, mungkin tak minat kot ^_^

Nurza Diana said...

hahaha..kelakar la..lepas doraemon, hello kitty pulak..so sweet, bg gula-gula kapas..:)

Rin Saharina said...

HAHAHA. Hello kitty tu. style la qery. xpe sepet, nnti u bole share casing ngn qery. =)

YASMIN SAKINAH said...

akak..sy bru aje jmpe blog akak ni..kelakar la..