Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Mar 16, 2013

Sapa pandai buat website?

Abaikan entry ni, dah ada orang email.heeeee =)

Sapa pandai buat website tolong email harga please. Kalau boleh nak cepat. Boleh? Email kat sepetsshop@gmail.com tau

Nak tanya tu je, haha!

Nanti saya bagi awak contoh website yang macam saya nak ni.
=P

5 comments:

NinaAz said...

Hehe.. xpandai :P

Kopiolimauice said...

boleh buat sendiri guna weebly...sy pernah buat dan berjaya senang je..ni hasil yg saya buat www.dmuara.weebly.com

Aida Effarina said...

sis, nak website yg camne? abg sy ada buat, dia memang programmer, tp kena bgtau dulu la nak website camne baru decide harga.

^^ m d m k i l l e m a l l ^^ said...

Kalau tidak melibatkan databse, sekadar info sahaja.. buat sendiri pun ok.. check link ni (http://www.wix.com/). Cantek je web2 design dgn kehendak ati. Selamat mencuba!

^^ m d m k i l l e m a l l ^^ said...

Lupa nak tunjuk cth sy buat.. hehehe.. http://mdmkillemall.wix.com/mutiaramerab.. Silalah mencuba ye.. Gewd Luck!