Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Mar 7, 2013

PART 6 : OUTDOOR

Gila lah...bertunang ada outdoor, aku sendiri rasa aku punya majlis tunang ni macam nikah dah. hahaha! Korang apatah lagi kan.. tapi iteee ukeeee jeeee... *kite suke* bajet anjeee hangat cakap camtu..

Aku memang tak tau ada outdoor. Itu pasal la aku pun tak cari kasut, tak cari pun baju baru Qery, sebab tak rancang pun yang dia nak datang semua. Mula-mula rancang ambik gambar masa majlis, Qery tak payah datang. Mana tau jadi begini, tapi pun tak ngape. Aku lagi suka. Orang nak ambik gambar outdoor, orang gila je tolak pelawaan ittew. Kahkah! Kasut kite pinjam je kaklang punya. Kasut dia je yang kena dengan baju aku masa tu. Oh TQ kaklangku sayang!


Qery kalau gambar tak payah senyum dia memang PRO. Pfttt


Gambar ni kat taman permainan je. Haha! Itu yang paling terdekat. 


Masa ni dah get ready nak main. Aku harus muka semangat, dah berapa lama tak main buaian ni..haha!

Hahahaha!! Malu sedara mara tengok.

 Perangai Qery.....kalau kawan2 dia tengok mesti tak dapat terima, sebab dia kalau dengan kawan2 sangatlah cover macho.



 Gerbang2 veil i. huhu!

 Dah puas main buaian, marilah kite feeling model lantik sendiri. Hihi!



 
 Kemain masing2.haha!

Mak aku tengok gambar ni, tanjat dia. Haha!


 Kat sini pun bolehhhh

 Pinjam spek...hihi!




 Rehat 5 minit

Nampak tak KLCC tu...


Yeay! Habis punnn...haha! Aku dah bosan edit gambar sebenarnya, haha!
Kalau nak diikutkan, banyak gilaaaa gambar yang cantik-cantik, tapi tak payah la..ini pun aku dah rasa banyak. Itu kite buat kenangan sendiri je.

TQ kepada family, adik beradik, saudara mara, jiran-jiran, kawan-kawan, semua blogger. Yang sudi doakan untuk aku dengan Qery. 

Bila nak kawin?

Jeng jeng jeng.

*saja buat-buat suspend, ke korang tak suspend pun. haha, berani tak suspend, gigit kang*

Byeee =)

22 comments:

Rina Ellisa said...

sy suka gmbr yg last tuuuuuuuuu :D

niceeeeeeeee :D

genuine1224 said...

gambar last tu cantik sgt!

Felis Domestica said...

wawwww..... Tahniah...
gigih i follow ur diari ni, seronok, semoga happy sentiasa,
ikhlas untuk segalanya, InsyahAllah semua yanga kita inginkan akan menyusul...

be a good girl

mrs.ecam said...

uiss lawoonyerr gambooo...siap main buai...jongkang jongket...hekhek..korang mmg mcm model laaa...pape pong tahniah sepetttt....smoga cpt2 ke jinjang pelamin ek...gambo ms kawin msti lg gojes...hikhik

ceritera-chinta said...

cantikkkk teruja tgk....eh gambar yang dekat buai no 15 cantik kalau buat banner time kenduri hahahhah.....
yang last tu pun cantik...eh semua lah cantik....

Lady D'yot said...

gambar last tu cantik!

Fatin Izuwan said...

tahniah sepet & qery..
mekap kamu cantik..gambaq pon cantik2..
tros rasa nk bertunang skali lg..hahaha..boleh cmtu?

Dini said...

sepet nnt kawen jgn lupa jemput kita dtg ek....hehehhehe

Mooniqueen said...

tahun ni jugak kan...

ainthestrange said...

cantik view... uma sepet dekat permai ke??

Fazlinil Irma said...

sepet pkai selipar jepun pun tetap cantik. :)

AkUFiZA™ said...

Dasyat cik sepet cite tunang sampai 6 part. Cepat2 kahwin ye, mesti ber-part2 bole bikin novel. Hiks.
Whatever it is, ku mendoakan yg terbaik buat kalian ber2.
Semoge sentiase murah rezeki, happy2 selalu ye ♥♡

Fadth Wan said...

sweet la sepet gn qery...mcm gula

Syue Mustafa said...

So sweet gambar yang Qery melompat tu.

Xilla Chinta said...

elleh, kte taw awak kawin ble..
tggu undangan jer nie =p
btw, chantik2 & sye sgt sukeeee... ^^

sharifah rosidah said...

Aloooolooo kiut miut nya kamu berdua....cik zu baju tunang tu buat sendiri,beli atau sewa? aunty berkenan sangat.

Tak kesah lah bila nak kawen nya janji jemput aunty tau.....

ct fesyen said...

korang ni cam pinang dibelah2 la..
serasi sgt..
hehehe
terbaik la photog!!

mrs kayrul said...

cantik...

Raja Nur Ain said...

ternganga sebentar. Serasi sangat :D

Sally Yatiey said...

So sweet! ^_^ hee.

NinaAz said...

Sepet... bila nak kawin??? Nanti jemput nina ehhh. Hihi

VivicMalarn said...

Gambar last paling sweet! :)