Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Mar 27, 2013

KEMPEN DUIT RAYA RM30,000 dengan MYRACLES BEAUTY

Sapa pernah beli 1 set Myracles Beauty, tak kisah la dengan aku atau korang beli dengan orang lain. Korang semua boleh menang duit raya tau. Meh tunjuk dulu apa hadiahnya tu.

1 Hadiah Pertama : Wang Tunai RM3000
1 Hadiah Kedua : Wang Tunai RM2000
1 Hadiah Ketiga : Wang Tunai RM1000
10 Hadiah Keempat : Wang Tunai RM500
20 Hadiah Kelima : Wang Tunai RM300
50 Hadiah Saguhati : 1 Set Lengkap Myracles Beauty

Tinggi peratus korang boleh menang. Sebab hadiah dia untuk 83 orang. (untuk warganegara Malaysia sahaja)

Aku tak boleh join sebab aku adalah Super Dealer, mihmih! Customer sahaja boleh yeah. Tempoh penyertaan dari 21.3.2013  - 25.6.2013.

Syarat-syarat dia,

1.) Setiap penyertaan mestilah disertakan dengan satu kotak MYRACLES BEAUTY bersama dengan satu botol kosong MYRACLES COLLAGEN SPRAY dan satu bekas kosong MYRACLES SOAP.
2.) Sertakan satu helai kertas bersaiz A4 berserta maklumat
a) NAMA PENUH PESERTA:
b) ALAMAT LENGKAP:
c) IC NO: 
d) HP/NO:
3.) MENJAWAB SATU SOALAN : APAKAH BAHAN YANG PALING PENTING DI DALAM MYRACLES COLLAGEN SPRAY?
4.) LENGKAPKAN SLOGAN BERIKUT: 
SAYA SUKA MENGGUNAKAN PRODUK MYRACLES BEAUTY KERANA “.................(TIDAK MELEBIHI 50 PATAH PERKATAAN)……..”

Kalau korang ada 5 set Myracles beauty, korang boleh hantar 5 penyertaan. Setiap 1 penyertaan tu mesti satu kotak Myracles Beauty, satu botol kosong spray dengan 1 bekas sabun, maklumat peribadi dengan slogan. Jadi kalau korang dah guna 5 set, sila hantar 5 penyertaan.

Hantarkan penyertaaan korang ke 
Myracles Beauty
No 26, Jalan Wangsa Delima 6,
KLSC Wangsa Maju,
53300, Kuala Lumpur
Tel : 03-41417698

Kalau korang bertuah dapat hadiah pertama, duit tu ngam-ngam masuk masa nak puasa/raya tu. Sapa nak bagi kannnn... hihi!

Kalau korang nak jadi Super Dealer Myracles Beauty, boleh contact aku ye.

coretan dari salah sorang Super Dealer Myracles beauty.

Customer PERTAMA: emh takpe lah...ko gune la dulu, nanti dah cantik aku pulak try...huhu ~mentaliti melayu, takut pada risiko, takut mencuba sesuatu yang baru... tak yakin pada diri sendiri.

Customer KEDUA: emmm, saya yakin produk ni boleh bantu merawat masalah kulit saya... saya tawakal je pd Allah SWT... inshaalah kulit saya akan pulih...saya cube dulu lah... nanti kalau betul2 jadi saya akan promote kt kwn2 yer..
~mentaliti hebat, anda mudah berjaya, berani mengambil risiko, sentiasa tenang dan sentisa bertawakal kepada Allah..

hmmm... mane 1 adalah anda??????

tepuk dada tanya iman...

*****************************************************

Ada betulnya kata-kata ni. Hihi! Kita memang kebanyakkan play safe. Takkan ambil risiko. Aku dulu pun macam tu. Asalkan kita bahagia...kenn....huhu! Tapi makin aku membesar, makin besar tanggungjawab, makin besar impian, nak tak nak, risiko tu datang setiap hari, dan aku akan tempuh je walaupun berjaya ataupun tak. Yang penting usaha. =)

3 comments:

Hafiza Yunus said...

wang TUNANG? hahaha

the ectopy said...

hari tu beli tak dapat kotak pun ...dapat botol and kotak sabun dibalut dengan bubble wrap saje .tak boleh masuk pertandingan lah mcm ni ...

the ectopy said...

hari tu beli tak dapat kotak pun ...dapat botol and kotak sabun dibalut dengan bubble wrap saje .tak boleh masuk pertandingan lah mcm ni ...