Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Mar 6, 2013

PART 5 : MAJLIS PERTUNANGAN

Kau ada sampai part 5, haha! Bagus photographer aku, gambar banyak. boleh aku cerita banyak-banyak. Dia takkan miss setiap moment. Yang kite sendiri tak sedar. Dia sangat alert. Ada orang camera canggih2, tapi gambar biasa. Ada orang camera biasa, tapi gambar cantik gila.Ada orang team photographer kemain popular, tapi gambar standard anak buah aku pun boleh ambik, ada orang dia tak popular, tapi gambar macam orang berpengalaman 40 tahun. Gittew. Team Onald ni memang terbaik. Tengok gambar je dah tau.

Semua ni adalah gambar aku bersama family, family Qery, bersama saudara mara, kawan-kawan. Korang tengok gambar je la yeah.

 Dah alang2 dia datang, kite ambik je la gambar sekali. kekeke!




Masa ni stress photographer. Sebab nak suruh Qery senyum, dia tak pandai nak senyum. haha! Itu pun ko tengok dia senyum sikit je. bolehhh la banggg...


Kemana-mana mak abah aku tengok, haha! Banyak nau camera masa ni yeah..


Bersama mak ayah Qery


Kemain mak abah aku, jap ada lagi gambar dorang. Bergurau senda di pelaminku ini yeaa..hihi!








Masa ni lawak gila, aku suruh ketepi sikit, sebab aku nak duduk tengah. Boleh abah taknak bangun, Dia nakkk jugak duduk tengah. Amboiiii dia tuuuuuuu...huhu!


Gambar sopan


Free style, mak bapak aku memang over tau.hahaha!


Ambik tempat masing2, boleh nampak tak aku adalah bakal menantu yang tak sopan sebenarnya, haha!


Bersama keluarga Qery sopan style.


Free style 1


Free style 2


 Bersama saudara mara Qery


Sedara mara dia pun gila2, orang melakeeee kateeee...hihi! Happening!


 Adakah aku sepatutnya sopan sikit, kuikui!











 Bila aku tengok gambar ni kan, tetiba aku teringat cerita kat tv tajuknya apa tu, Mertua VS Menantu, hahaha!




 Kawan masa study kat MSU, Hadi dan Anis. Sopan style


 Free style Hadi sangat sesuatu. haha!

 Kawan baik sekolah rendah sampai sekolah menengah. Sai, Izzah, Syikin! Sopan style.

 Free style, woi mulut takde muncung pun. Letak tangan camtu tanpa muncung bagaikan sedang meminta duit syiling di kaki lima okey, haha!

Ok habis dah gambar mereka-mereka. Dipersilakan gambar adik beradik pulak. Harap jangan muntah lagi kerana mereka selalunya over tahap maksima. huhu!

 Abanglang sangat over di situ, haha!

Tanjat aku tengok ada gambar yang sopan, haha!






Pengantin tahun lepas. hehe!

Lepas letih ambik gambar, berkumpul tengok video yang kakcik ambik masa makan.







Video tu memang lawak gila. haha!

Part 6 sambung. Aku dah bosan nak taip. Huhu!

13 comments:

peej said...

kelas kau sepet. tunang je sampai 5 part. n akan bersambung lagi.
tapi bestnya sebab walaupun berpart2. tapi dalam sehari banyak entry.
akak kawin nak dekat setahun pic masih terperam. sebab malas nak update. bayar kemain mahal. kah kah.

DIEANA FIRDAUS said...
This comment has been removed by the author.
DIEANA FIRDAUS said...

Sekali tengok muke sepet cam artis Deja Mos bile dah kene make-up ...

sharifah rosidah said...

Kedua dua keluarga sangat sangat sporting....insyaallah bakal jadi kesayangan mertua ni.

mamaiman said...

Sepet, klo baju awak warna royal blue lg naik kot kat pelamin tu..coz pelamin putih baju putih tenggelam awak..qery lak naik..huhu..sekadar pendapat..tp mmg cantik semuanya..

NinaAz said...

Waaaa.. romantik gmbr first tu...sepet ngn qery. Hihi ♥♥♥

Nur Hafiza Rahsid said...

COMELNYAAAA YUNNAN!! Masa gambar first dengan adik beradik tu. Muka dia macam huh?what? .Hihi
congrates ;) Semoga hubungan berkekalan hingga akhir hayat!

Sally Yatiey said...

Seronok tengok gambar bertunang kak sepet ni ^_^ hehe

Miss Orchid said...

selamat bertunang, sgt sepadan uallssss.

anyway i new blogger ;)
http://orchidhernalee.blogspot.com/

feel free to follow me back , tq

Shahada Fauzi said...

suke tgk pic adik beradik..happening..

yg paling suke gambar mak abah kamu tu..comelllllllllllllllll sangat!

ainthestrange said...

cantikkk pelaminnnn.... gambr semua cantik2 tahniah zana!

Fadth Wan said...

Tahniah & Selamat bertunang.. Dua-dua family sporting bila tngkp gmbr.


*Pic semua mmg cantik (serius..tak tipu)

ct fesyen said...

best tgk kaum kerabat pak cik noh!!
happening + pening
hehehe