Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Jun 20, 2014

Peraduan Tumix® Cabaran Rasa Kuah

Ingat tak entry aku sebelum ni, KLIK SINI kalau belum baca. Ya Allah, senang sangat nak join contest ni uolls, rasa macam tak percaya contest senang macam ni hadiah utama dia RM100000. Rugi la sapa tak masuk. Semua orang boleh join, tak kisah la korang suri rumah, wanita bekerjaya, mahupun pelajar. Asalkan korang ikut semua step yang aku akan bagitau jap lagi, insyaallah ada rezeki, mesti boleh menang. Cepat amin dalam hati. Hihi!

Macam mana nak join Sepet oi? Meh sini iolls bagitau. Sebab aku pun join. Habis ingat korang je nak menang? Muahahaha!

1. Dapatkan sample FREE TUMIX® Kuah dari SINI

Isi borang ni dan submit
2. Bila sample dah sampai ke tangan korang, cuba masak dan masukkan perisa TUMIX® Kuah kat dalam masakan korang.

Ini contoh je tau. hihi!

3. Ambil gambar eksperi muka "WOW" korang bersama dengan masakan, dan karang tak lebih dari 10 patah perkataan tentang pengalaman korang.

Wow!! TUMIX® Kuah buat sambal udang kita jadi sedap sangat. Happy!!
ini gambar yang aku hantar bersama ayat tak lebih dari 10 patah perkataan.

4. Hantar gambar tadi melalui online ke SINI

Bila dah hantar, korang akan dapat notification macam kat bawah.

So korang kena tunggu pihak syarikat memuatnaik foto korang.
Senang kan? Kalau dah senang, apa lagi jom la join sesama!

Hadiah dia pulak uolls, bukan RM100000 je, ada banyaaaaak lagi yang lain. Yang RM100000 tu hadiah utama. Hadiah Pertama, Kedua, Saguhati, Mingguan pun ada.

Hadiah UTAMA : Wang Tunai RM100000
Hadiah Pertama : Wang Tunai RM50000
Hadiah Kedua : Wang Tunai RM20000

Hadiah Saguhati :
Baucar Perabot Bernilai RM8000
Kerusi Urut
TV LED Toshiba
Peti Sejuk Toshiba
Mesin Basuh Toshiba
Ketuhar Gelombang Mikro Toshiba
Periuk Nasi Digital Toshiba
Periuk Terma Toshiba

Hadiah Setiap 2 Minggu  :  RM5000 *hanya untuk penyertaan online dengan bilangan LIKE tertinggi dalam tempoh yang ditetapkan.

Excited kan!! Korang better join tau, mana la tau rezeki korang. Last participate 20th July 2014 ni, cepat-cepat join, sebab siapa yang banyak like boleh la menang hadiah mingguan, lagi cepat korang join, lagi senang nak kumpul like. Cepat dapatkan sample terus kat SINI

Meh aku nak share 1 video yang sangat lawak dari duta kita Adibah Nor


Atau korang nak tengok banyak lagi video menarik atau resepi-resepi, info terbaru semua ada kat website TUMIX® Kuah ,

Atau korang boleh follow facebook TUMIX Malaysia

Akhir kata, jom pakat join sama-sama. Bagitau mak, ayah, sedara mara, jiran tetangga, rakan taulan, lagi ramai lagi meriah sebab hadiahnya berbaloi-baloi

Semoga kita semua boleh menang!!
Byeeeee

1 comment:

Norliza Nordin said...

nak mencuba nasib jugaklaaa.. ;)