Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Jun 13, 2014

Bercuti : Jakarta + Bandung (Teaser)

Geli kan tajuk tu teaser lah sangat, hahahaha! Entry ni pun dah lapuk dek zaman. Tapi takpe. Gigihkan jugak nak buat kenang-kenangan. 

Masa baby dalam perut 21 minggu, aku dengan Qery ke Jakarta and Bandung. Aku tak pernah pegi lagi, so boleh la ke sana tengok life dorang macam mana. Abaikan jerawat di dahi. Aku kalau travel, ada je jerawat nak singgah. Dulu ke China + HK jerawat kat hidung. Tak boleh la nak gojes2 sikit.

Beberapa keping gambar untuk tatapan. Mihmihmih!
 



Pergi bersama-sama supplier terbesar tabita. Ajak teman sebab Jakarta ni macam dorang punya kampung je. Tiap2 bulan dua tiga kali dorang pergi sana. Pfttt. Huhu!


 Anje-anje dengan qery, auwww! Hahaha!





Insyaallah next week kita cerita ceritun tau. Bye bye =)a

4 comments:

dya said...

dya pun dh seronok dgn skin skg,bru tahu tabita nih ok +_+

Ayu azmir said...

comelnya..

Chekgu Azrine said...

Best dia tau..
Cantik sepet pkai bju mcm gmbr2 kt ats

Nieda ramly said...

akak pun baru balik dr sana.