Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Sep 2, 2013

Selamat Pengantin Baru Sepet =P

Kelip-kelip mata sikit. Termalu-malu nak update ni. Haha! Tapi macam nak update jugak. Harini memang so funny dengan perangai Qery, dia cipta banyak gila alasan nak balik rumah mak dia, hahaha! Memang sah anak mak kan. Last-last dia kata dia rindu mak sangat-sangat, nak balik kejap je rumah mak. Pftttt.

Aku tak kisah pun, bukannya jauh pun. Balik je la, tapi dengan syarat aku kena ikut la kan. Hoihhh..mana boleh pegi sorang, kite kan baruuuuuuu je kawin, kena la melekat sampai sebulan. *gelak dalam hati*. Hari ni je dua kali okey balik rumah mak mertua. *lap peluh*. Family mertua baik sangat.

Sabtu kan aku tu dah selamat nikah, tapi Qery still tak tidur rumah aku. Ahadnya lepas sanding baru tidur. Pastu pagi esok tu bangun kemain la ramai yang usik siap mesej2 iolls kat facebook. Amboiiii diaaaaa tuuu... Haha!

Okeylah. nak reply order korang. Tapi esok still tak boleh pos tau. Esok baru aku pindah rumah sendiri. Jadinya rabu baru boleh pos. Jadi sapa-sapa nak order dah boleh ye. =)


54 comments:

"CT CoMeL" said...

selamat pengantin baru cik sepet dan qery...semoga bahagia til jannah tau...akak doakan semoga sentiase dirahmati...aminnn...jangan tido lewat2 tau...ruuuuugiiiii...hahahahha

Chot said...

pet, tahniah la kt kamu. Jgn nakal2 ye

misscrab said...

tahniah. selamat pengantin baru...

misscrab said...

tahniah.....selamat pengantin baru

dari sisi hidupku said...

comel+cun gila sepet. pendeknya entry. haha. gambar kasi banyak kaw-kaw ye. hehe.

Erin-Ibu Marsya Qistina + Marissa Qaisara said...

Yeszaaa pengantin dah kembali beraksi di arena pem'bloggeran'! Haa.. amek ayatku ini kahkahkah..
Tahniah sepet & qery! Selamat Pengantin baru.. sukala tu dah kawin..hihi
Moga berbahagia ye dik... dah nk pindah ek.. cepatnya..wah inilah yg dikatakan.. 'masuk rumah cuci kaki aje'..sonokkyaaa ;)

Dayah said...

selamat pegantin baru sepet, moga menjadi suami isteri yang soleh n solehah n dapat bby yang comel2 eh...hahhaha
selamat mengoogle resepi jugak nanti ^_^ suka gambar tu manja, hihih

Taty Hasbi said...

waaaahhhhh...x puas la baca...pasni apdet cecepat tau kak sepet..x sbr nk baca lg byk2..Selamat Pengantin Baru!!!!

Watie Shaharin said...

Sepet,
Tahniah!!! Sama cantik sama padan.. Moga kekal hingga ke Jannah.. Korang mmg pasangan sempoi je.. Qery pulak akak dengar siap pesan dkt mak dia jangan nangis masa mak dia nak balik lepas majlis tu.. hehehe comel sgt.. rupa2 nyer dia yang rindu mak dia ek.. hehehehe
@WatieShaharin

Filla said...

selamat pengantin baru... ahad malam? ok ni dah hari selasa... bahahahaha...

Sheila Salim said...

assalamualaikum. selamat pengantin baru babe! barakallah. semoga dikurniakan zuriat dan jadi isteri yang solehah ye. more wedding pic pleassseeeee :D

momoe said...

tahniah sepet....sy dh jd silent reader sejak awal tahun ni... bila 1 kali baca terus jatuh cinta.. selamat pengantin baru

momoe said...
This comment has been removed by the author.
Cik Alynn said...

Congrats & Selamat Pengatin Baru to you and partner..

Ayu sukatiakula said...

selamat pengantin baru sepet & qery.. semoga berpanjangan kasih sayang bahagia hingga ke Jannah

Mia Kassim said...

Tahniah Sepet ! selamat pengantin baru, semoga bahagia berkekalan hingga ke akhir hayat....

Liyana said...

Tahniah Sepet & Qery..Selamat Pengantin Baru...seronok tgk LIVE update kat IG #sepetkahwin secara aritu =)

adarnadzmie said...

tahniah buat adik sepet n qery... moga jodoh ke akhir hayat...aminnn

Irfa said...

dialog eqry dlm hati
'lentok la lagi,kasi can,balik rumah sendiri nanti tahulah nasib kamu '
hahaha

Cik Rose said...

Tahniahhh !! sweet sgt laa akk sepet nieee....berseri sgt2 !! upload laa gmba byk2 lagiii...sye silent reader akk sepet,,since buat blog sndiri da follow akk pun...klu ade entry baru musti nk baceeee..Tahniaaahh !! ^_____^

Zee Suhaini said...

tahniah..selamat pengantin baru..suwitt la gambar tu..

εïзmummyHazaεïз said...

Comel sepet. Selamat pengantin baru yek. Nak tanye set tabita yg regular habis ke?

Fieda Redzuan said...

congratulation Sepet! selamat pengantin baru..dah stalk gambar kamu kat instagram..haha

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

TAHNIAH....LAWANYA SEPET..SEMOGA KEKAL SAMPAI KE SYURGA

Era said...

Tahniahhhhh!

Cepatlah hapdettt entri kaweng!

NJ's said...

Selamat pengantin baru sepet. Comel jep :)

Munirah Abd said...

Selamat pengantin baru sepet n husband. moga perhubungan suci ini berkekalan hingga ke jannah..

:D

linda said...

Selamat Pengantin Baru Sepet..

mrs.ecam said...

tahniah sepett...cpt oi update cite kawin...x sabo nk tngk n bce...heeee

Puteri Satu said...

weding of de year kot cik adik manis.. ahak... apapun doa akak semoga bahagia hingga ke syurga... ok..

Cik Nadz said...

Congrats babe! Semoga perkahwinan sepet & suami kekal hingga ke jannah dan cepat2 dpt baby!^^..u guys r such a lovely couple! jelessss

sharon m.q. said...

congrats, PUAN sepet..hehehe...jangan nakal-nakal ye..

Nadhirah Ahmad said...

Mabruk sepet..^^,
Cantik...

NenetPenne (NP) said...

congrats babe...

NurfAA said...

congrats sepet ngan qery
nti upload skali pic umah baru..hahaha..kepoci tol...

ceritera fuza + ...............? said...

Tahniah dan selamat pengantin baru sepet n qery.. moga bahagia n kekal hgga hujung nyawa.. aminn....

Tentang Kita said...

tahniah sepet.....semoga kalian berbahagia hendaknya...

Love Razila said...

Selamat pengantin baru sepet...semoga happy forever. =)

mamabeauty said...

selamat pengantin baru Sepet n qery semoga berkekalan hingga hujung nyawa..

aziekz said...

Cntek sgt sepet..mnja2 gitew..

Anne Rihann said...

tahniah sepet! :)

edrina said...

Tahniah Sepet! Cantik sangat kamu. Berseri2. Semoga berbahagia hingga ke Jannah.. Insyaallah..amiin

kaka said...

U look so pretty sis. Cograt !! =)

NinaAz said...

Tahniah sepet. Selamat pengantin baru

Sally Yatiey said...

Tahniah kak sepet. Selamat Pengantin Baru ^_^ hee

Si Tracey said...

woahhh!!! :) congrats so much!!! :) ehehe

hafiz hafizol said...

Tahniah sepet... Omey kak ton.. hihihihihii

yiunnoi said...

Congrats sepet..semoga kamu suami isteri sentiasa mendapat keredhaan dan keberkatan dari Allah s.w.t dan bakal menjadi ibubapa kepada zuriat yg soleh dan solehah..im your forever silent reader..♥♥♥update bnyk2 pasal kenduri kawin taw sepet...tak sabar nak baca

Sya Mimie said...

sweetnya dia.. :)
selamat pengantin baru.. :)

cikji said...

selamat pgntin baru sepet! short entry utk ko :)

http://cikji.blogspot.com/2013/09/blogger-pebret-ai-dah-selamat-bekawen.html

Madiey Kamal said...

Thniah blogger Sepet n psangan...Smoga kekal hngga ke anak cucu dan hngga hujung nyawa.....Smoga brbhgia sllu hngga ke syurga frdausi...Moga2 cpt dpt baby yg comel2 n hndsome2 cm korg brdua tau...

❤ (。◕‿◕。) pekjah (。◕‿◕。)❤ said...

waaa...tahniah sepet..melangkah ke alam baru..tanggungjawab yang baru, semngat menjadi yang lebih baik..semoga menjadi isteri yang sentiasa mendengar dan patuh kehendak suami (mengikut syarak) stay humble and stay pretty.. kami doakan perhubungan sepet berpanjangan sehingga akhir hayat dan dikurniakan cahaya mata yang soleh dan solehah.. amin

Siti Shuhadah said...

tahniah n selamat pengantin baru sepet.. cepat2 dpt baby yer...

mrs kayrul said...

selamat pengantin baru sepet & qery....cantik la gambar tue...bila nak upload gambar bebanyak lagi nie...tak sabar la