Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Aug 1, 2013

Shopping Last Minit kat Pretty Chase

Aku rasa semua orang pun memang suka shopping last minit kan. harini pun bukan main ramai gila order. Semua la kelam kabut order, lepas tu masing2 tanya agak2 bila barang sampai. Soalan popular minggu ini. Hehe! Aku pun sama jugak okey. Terus bukak online shopping. Apa lagi kalau bukan Pretty Chase.

Masuk-masuk je terus nampak artis-artis dengan gaya untuk sampul raya masing2.


Dan aku telah berkenan dengan baju ini.

http://prettychase.com/1777-amera-top-taupe.html
 Pakai pulak dengan kain ni

http://prettychase.com/1734-ariel-maxi-skirt-brown.html
 Lepas tu nampak palazo dia. Aduii.. Cantik kot.

http://prettychase.com/1786-daisy-palazzo-purple.html
 Dan skirt ini

http://prettychase.com/1728-pelina-maxi-skirt-black.html

Kite tengok dan berharap yang semua ni available. Boleh la aku melaram di hari raya nanti. 

banyak lagi, kalau korang nak usha boleh tengok kat Pretty Chase, mana tau berkenan satu dua helai.


3 comments:

dear xila said...

yg 1st tu cantek :)

Lelaki said...

hui stailo baju2 yer.

black_mel said...

x shopping pun..kereta rosak..so duit shopping dah pegi kat kereta..huhu..