Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Aug 13, 2013

Undangan : Untuk Blogger/Readers Yang Disayangi

Amboihh... Macam nak ajak semua pulak bunyinya kan. Hihi! Aku nak jemput kepada siapa-siapa yang confirm boleh datang je yeah. Sebab kad kawin tak banyak pun. Haha!

Sanding belah perempuan (1 Sept 2013) Ahad, 11 tengah hari - 4 petang
Bertempat di rumahku syurgaku. 

Sanding belah lelaki (incase kalau korang tak dapat datang rumah aku ye) 8 Sept 2013 Ahad 12 tengah hari - 4 petang
bertempat di dewan.

Aku tak boleh nak jemput semua blogger/readers kot. Jadi aku bukak invitation kepada sesiapa yang awal je. Poyo macam la korang nak datang. Muahahahaha. Tapi buat masa ni dah ada beberapa blogger yang seperti nak datang seperti

Ceeramoon, Viruspadu *ok tak klaka,huhu*

Kak Filla (yang ni aku paksa datang jugak, haha), Nurul Ain Abdul Salam, Kak Elly, Kak Peej, Eyka Meow, Green Apple (Kak Di). Kepada customer ku, yang nak datang, silakan wasap seperti biasa ye. 

Yang lain nak datang boleh direct wasap atau email aku. Isnin depan aku nak pos kad kawin dah. Sapa last minit nak datang tu pun boleh, aku bg alamat je, takde la nak map bagai. Pakai GPS sendiri ye. Hihi!



Contact me : Sepet 012-2678134 (wasap/msj)
Email : sepetsshop@gmail.com
Fb : https://www.facebook.com/sepet88
Instagram : http://instagram.com/sepetnoh

29 comments:

Saye Pika said...

alhamdulilah..tahniah sepet

eika kr said...

wahhh taniah sepet, dah nak kawen... nak dtg nk dtg... ehehheh :)

najihah sahami said...

ecewahh..nak kawen dah dia. tahniahhhhh!! dap dip dup tak jantung? haha

Anil Wanina said...

tahniah.. tahniah.. :)

rina mazlan said...

Insha Allah.. Terima kasih kerana menjemput...

Dzureen Darwis said...

Saya memang x dpt lah nak dtg. Nun jauh di sarawak ni. Goodluck ye :)

Fazlinil Irma said...

tahniah sepet.. akak doakan moga bahagia smpai syurga.

Shahada Fauzi said...

kita kawen hari yang sama! tahinah hana..selamat pengantin baru in advance..

:: Cik Viva :: said...

Tahniah ciksepet..follow yr IG..hehe

"CT CoMeL" said...

tahniah dear.....insyaAllah teringin nak tengok sepet naik pelamin...hehehehehe

Love Razila said...

Selamat pengantin baru in advance gitu =)

Khalilah MNor said...

Teringin bebenor nak pergi... Tapi berada di nun kejauhan la puloks T.T
Pape pun, tahniah sepet & qery!! :D

aNna Lee said...

Tahniah sis!!! :)

pnsusu said...

alhamdulillah..tahniah

honey said...

Alhamdulilah...tahniah syg..nak dtg tapi jauh di JB anyway semuga semuanya berjln lancar..amminn.

najwa said...

congratulation sepet!! semoga bahagia dunia akhirat! teringin nk g tp maluuu huhu bg address nk pos hadiah bole? hihi

Suliana said...

Tahniah sepet

suraya zakaria said...

tahniah sepet..nk dtg bole ke?bg la alamat..hehe

viruspadu said...

Tahniah sepet
KAHKAHKAH

cikji said...

tahniah sepet!

selamat mengahwinkan diri. welcome to the club bini-bini orang tp xnmpk mcm bini orang sbb muka still muda remaja sgt,kikiki

syamimihaziqah said...

Alhamdulillah. Tahniah kak Sepet! Jangan seram seram tau. Be cool and gedik like always. Hehehehehe
Selamat hari raya maaf zahir batin! ^^

aYda said...

Tahniah Sepet!!teringin nk dtg,tp takut tak available that date pulak..kite tunggu entry psl kawen kamoo jela pasni eh..xoxo

Ummu AdamIman said...

Congrats sepet..selamat hari raya

Cik Cammy Lia said...

nak dtg!!!umah kat mn?

Sya Mimie said...

tahniah buat bakal pengantin.. =)

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

tahniahhh hehehe

Syamimi Hazirah said...

Tahniah Kak Sepet! Barakallah! Selamat menjadi isteri solehah ;)

putrilycious~ said...

tahniah sepet..... wawawawa.....
semoga berbahagia until jannah.. :)

Mimy Hamid said...

nak datang !!!!!!!!!!!! pernah jumpa awak dulu kat 7E depan KPJ Shah Alam heheh masa tu free hair lagi...uhhu