Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Aug 22, 2013

Untungnye dapat jam RM10K


Ko nampak jam kat atas tu? Satu tu RM10K kot *lappeluh*. Selamber je Celcom Xpax nak bagi kat customer dia. Orang biasa macam aku, nak kumpul RM10k, memerlukan masa yang tak tau laaaa bila boleh kumpul ni kan. Tapi memang bahagia sangatla kalau tiba-tiba dapat barang bernilai RM10k. Panjatkan kesyukuran sungguh la kan. Mihmihmih!

Sapa pelanggan Celcom Xpax, jangan lepaskan peluang tau. Rugi la kalau tak join. Senang je.

Top up RM10 dua kali sehari. ATAU Top up RM30 sekali sehari.
 
Dan ada hari yang tak tau la bila, Celcom Xpax akan bagi jam berharga RM30k *pitam*

Sempat lagi nak join, valid sampai 31 Ogos ni k.

Maklumat lanjut, silakan ke


#TIMETORELOAD

No comments: