Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Aug 2, 2013

Raya dengan iPhone5 (RM88 per month)



Dekat nak raya dah kan. Tahun lepas aku terbelikan Qery Samsung S3 atas sebab-sebab promosi ni la. Kali ni mana tau kot tetiba ada orang nak terbelikan aku iPhone5 ni. Hahaha! Ada hati lagi tuuuu...

Sekarang ni Celcom nak bagi peluang yang sangat best. Dari 11 Julai sampai 15 Sept 2013 ni, korang boleh dapatkan Iphone5 dari RM1488, harga asal RM2199. Beza kannnnn.... Rugi ni kalau tak beli.

Macam mana nak dapatkan. Daftar number korang dengan Celcom First Data mPro plan, cuma RM88 sebulan (contract 2 tahun)

Ini adalah exclusive pada waktu Raya sahaja yeah.. Dengan Celcom First Data mPro Plus Plan, korang boleh nikmati

- Bayaran serendah RM88 sebulan
- Special price dengan harga Rm1488
- 5GB data volume sebulan
- Free 60 minit &60 SMS (Additional usage : 15sen/min/sms)

Korang boleh beraya dengan new gadget, dan boleh ambil gambar best2 raya ni. 
All with the widest coverage on the fastest network.
Jemput datang ke mana-mana Blue Cube atau Celcom Xclusive untuk nikmati kadar istimewa hari ini.

Untuk maklumat lanjut, korang boleh visit link ni


2 comments:

Princess Luviqa said...

actually apa yang dimaksudkan dengan 2tahun contract tu ? ._.

Princess Luviqa said...

actually apa yang dimaksudkan dengan 2tahun contract tu ? ._.