Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Aug 1, 2013

Jam kite sameeeee!!!

Ok aku tau aku macam excited melampau pasal jam baru ni. Aku rasa takde la cantik sangat sangat sangat sampai semua orang pun suka. Ada je orang tak suka jam yang nampak gegirl. Macam aku, gegirl blink2 aku boleh, jam yang simple pun aku suka, jam rock2 pun aku suka. Asal cantik di mata ku sudah la. 

Tapi ada jugak 5 6 orang wasap tanya beli kat mana, sebab nak beli jam yang sama. Korang masuk je mana-mana kedai jam, cuba tanya brand Angel Heart ada tak. Sebab brand tu tak semua kedai jam ada. Aku rasa la sebab aku pun tak familiar dengan brand ni. 

Semalam sesi menunjuk lagi di IG


Kalau korang perasan, jam ni biasa je, cuma dia punye besi tu ada shining2 yang bile kena cahaya lampu jadi ohsem sangat kan. Haha! Plus ada batu lip lap kat keliling bulatan tu, nampak sangat jam pompuannyeee...mihmihmih!

Lepas aku hashtag angelheart, tengok eh ramai je tag angel heart tu. So aku scroll bawah-bawah sekali ada girl ni tak kenal la sapa, duduk HK kot, dia pun beli jam yang sama, tapi warna putih. Pun lawaaaaaaaaaaaaaaaaaa......!!


Kalau haritu ada warna putih. Confim aku suka warna putih.. Lagi cantik menarik tertarik.

ok
merah cantik
merah lagi cantik
merah sangat cantik
cantiknya warna merah
merah cantik  lah sangat

#dilema
#redha
#bersyukurlasikitsepetoi

8 comments:

~ cik AiN pinky ~ said...

Sepet...putih lagi cantikkkkk...... *angkat2 kening* -----> saje bakar line...
Hahahaha... :p

aNna Lee said...

Terus google nak tengok betul ke cantik brand Angel heart ni. Sekali dah google. Perghh perghhh. Banyak yang cantik-cantik kot.Terus rasa "Nak 1" Haha. :p

Anne Rihann said...

sepet! putih lagi menawannnnnn :)

suezen said...

blink2..cntik ok! so girly!

ina ariffin said...

sepet nnt brth la kite kedai jam tu kat mana..kite mls nk tnya kedai ada jual jam tu x..omai cantiknye merah! suke..

Aida Didu said...

cantik sgt.. beli kt mana.. dah try cari tp x jumpa.. huhuhu

cikji said...

perghhh memang cantik lorh!! nk gugel lah,agak2 rege dia pun cntik gak kan? *nakkumpulduitdrskrg*

NinaAz said...

Kalau sy. Merah lagi aummmm. Hehee.seyes xtipu