Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Aug 19, 2013

Raya Hari ke 3 (Part 1)

Kalau dah part 1 tu, haruslah kena ada part 2 kan. Ceritanya tak panjang, tapi gambar kemain banyak.

Hari ke 3 ni dah bertukar korum. Ayie dengan Kak Ninie dah balik Johor. Diganti pulak dengan family kakcik. Ode dengan Atam petang baru sampai. Pagi tu pukul 9 macam tu aku dah siap2. Aku siap awal kot. Ini memang jarang berlaku. Huhu!

Dah kerana awal nau siap. Marilah kite ber OOTD.

 Baju dengan Skirt ni dua2 dari Pretty Chase

Skirt dia memang selesa gila. Dia kembang kat bawah. So bila jalan ala-ala princess. kembang2 gitu. Baju dia tu nampak besar kan. Sebenarnya kat bahu ngam-ngam. Memang jenis kembang bawah.Tapi selesa sangat. Korang boleh singgah Pretty Chase tengok. Rasanya ada lagi stok.


 Akak,Kakcik,Emak dan Ika

Pastu semua orang nak gedik2 amik gambar.Korang tengok je la ehhh


 Amboi akak sapa yang lentik tu. Huhu!



 Pastu gambar2 ni masuk wasap family, saja nak menjeleskan adik beradik yang tak sampai lagi. Haha! Sapa datang lambat, kitorang tinggalkan je. Kami beraya duluuuuu..bai bai.

So rumah pertama raya ke tiga adalah rumah Maklong ku sayang. 

 Maklong ni kalau masak mesti sedap kedebabom tau. Adik beradik aku ni memang la pelahap tak terperi. Terus duduk makan bersila tak pandang kiri kanan. Iolls pagi enjin tak berapa nak panas. *padahal memang tak makan pagi* Jadinya, aku minum sambil makan kuih je

Pastu ajak dorang bergambar kat luar.

 Itu abang sulung aku tau.

Drama gedik pun bermula










Ok. Dah puas gedik. Kite gi beraya rumah ke dua pulak

p/s : Visit Pretty Chase =)

5 comments:

Irfa said...

tgk mak posing tu akak senyum sensorang.korang mmg family yg suka bergambar ;)

Ayu azmir said...

Posing raya

Love Razila said...

bestkan dapat sibling yang suka bergambar, jeles u =)

cinta03 said...

mewarisi kecantikan mak... :) cantik mak awak..

kueh bakar said...

aduh..letih jd abg...haha