Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Aug 23, 2013

Bulgogi Bibimbap sedapppppp gila kat Midevelley!

Baju dan Palazzo from Pretty Chase =)

Haritu jalan ke Wangsa Walk. Jalan punye jalan punye jalan. Rasa macam takde apa, padahal banyak je kedai kan. Kekeliruan sungguh. Adakah aku dah masuk fasa makcik-makcik.

Mungkin sebab takde benda nak dibeli, jalan jalan takde hala tuju. Tapi memang ramai la budak sekolah kat situ. Amboiiii budak2 sekarang ni. Merayap je ko kan. Duduk la rumah baca buku ke. *terserlahkemakcikkanku*

Tapi serius la. Kaya kot budak2 sekarang. Ada duit nak jalan-jalan shopping complex. Ada yang siap bawak awek belanja itu ini, pakai baju sekolah lagi, kerlasssssss.. Untunglaaa. Aku dulu shopping complex setahun sekali je kot baru jejak kaki. Duit pun takde kenn.. Takyah nak berangan sangat ye. Hihi!

Eh sapa pernah masuk kedai Nike yang dua tingkat kat Midvelley tu. Haritu aku masuk sana. Pekerja dia hensemmmmm OMG. Tapi budak la. Aku rasa mungkin muda 3 4 tahun dari aku kot. Dah lama aku tak jumpa lelaki hensem depan mata. Kahkahkah! Apa yang lebih memeranjatkan *ranjatlahsangat* Muka budak tu lebih kurang junior aku masa form 4. Dan dannn je lebih kurang kannn. Pftttt

Lepas tu makanlakat Bulgogi depan kedai Nike tu je. I kan tekak Korea. Qery tak suka aku pedulik hape.

Dulu aku makan Chicken Bibimbap kan. Kali ni nak try Bulgogi Bibimbap. Kat Midvelley punye memang terbaik. Sedap tak terperi.

Korang kena try kat Midvelley tau. Tempat dia kat foodcourt lama tu. TIngkat atas sekali. Dulu situ ada foodcourt kan, sekarang dah takde, depan kedai Nike.


 Aku makan memang gelojoh gila. Haha!
Sebab memang sedap sangat. Try Bulgogi Bibimbap okeyh

 Kenyang Alhamdulillah

Lepas tu jalan tahan napas, sebab perut buncit. Kbye

8 comments:

NinaAz said...

Sedap eh mende tuu. Patutla ramai org

anakomak said...

oh my.... my pebret too...
harus kena cuba jgk ni..
btw, mahal x kat situ?

Dia kedai ke or small kedai je kat tgh2?

Love Razila said...

Sepet...yup saya memang feveret bimbapp beef. giler punya suka... i dah try bibimbapp beef kat KLCC foodcourt, Dubu-dubu memang x sesedap MV punya. Pregnant dulu memang perpesli g MV sebab nak makan ni saja..lepas makan peh tu balik ke sg buloh. HAHAHHA sengal sangat ken... tapi memang sukalah rasa dia.

Next time kite pi sesama ke sana nak??layan bibimbap kat MV =)

Ayu sukatiakula said...

memang sedappp.. teringat2 da ni

miss shuwa said...

mesti try ni...

AkuBukanLelaki said...

mcm nasi goreng seafood je.eh?

Khalilah MNor said...

Sejak semalam, 5-6 kali baca entry ni semata-mata nak tengok balik bulgogi kimbab ni... setiap kali tengok tu gi cari makan ehee~!!

Nur Mai said...

hi sepet sy new readers, sy suke bace blog sepet tp nape smpai yg thn 2012 je....sbb klu blh sy nk bace jgk coretan yg dlu2...sbb best ar bace blog awk... ;)