Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Jun 11, 2013

Sempat order lagi.. =)

Semua trial set bogel. Sebab semalam amik stok lupa nak bagi beg dia sekali. Mihmih! Jadinye...harini tunggu beg dia. Tapi dont worry tau. Tetap harini aku pos. 

So sapa-sapa yang nak order sehingga jam 6 petang masih di pos harini ye. Cuma kena cepat2 bank in sebelum jam 6 la. Lepas tu kite pos esok pulak. Gittew

Trial set ni bukan korang yang baru-baru nak cuba je boleh beli. Kalau korang nak jadikan dia travel set pun boleh. Yela kan set exclusive atau regular besau sangat. Boleh la kalau nak kemana-mana bawak yang ni je. Jimat ruang.

Kalau yang dah beli, sekali lagi diingatkan, simpan resit pembelian, amik gambar sebelum selepas.. Hihi! Mana tau aku tetiba baik hati nak bagi set exclusive free ke kan. Hati manusia siapa yang tau kan..Ecewahh..haha! Dah la masa tu dekat nak puasa. Mana la tauuu tetiba aku baik hati. *tetiba la sangatttt* kekeke..

Kbye

2 comments:

NinaAz said...

Singgah sini. Gud nite sepet. Hiiiihiiii

mazs mazlan said...

KAK SEPET kite minx izin nak tepek skeping gmbr sepet kat blog kte.feel free to read http://jarijaritecik.blogspot.com/
minx maaf kte amek,,bukan nk bt pape pon..tq yer