Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Jun 4, 2013

Alololo, so kesian..hihi!

Start aku resign, memang aku kurang mesej Qery. Mungkin sebab aku dah hari-hari jumpa. Ataupun sebab aku memang malas. Aku bukan apa, malas nak kacau dia. Pagi-pagi harusla dia sekolah. Kadang2 pukul 2 petang baru dia mesej aku. Lepas tu kalau dia ada training bola. Sampai pukul 7 malam. Baru nak mesej aku. Gittew. 

Benda ni macam dah biasa je. Lepas tu sambung malam pukul 9 atau 10 dia dah ada aktiviti dia. Aku pun tak tau atau malas ambil tau. Haha! Dia nak ada futsal je, ada badminton ke, dia nak karaoke ke. Lantak kan dia. Lelaki ni kita kena bagi dia masa nak enjoy sebelum kawin. Kang kite sekat-sekat dia. Sampai dah kawin tak puas enjoy.

Tapi aku rasa lepas kawin pun aku bagi je dia main futsal semua. Kejam gila kan kalau sekat-sekat. Biar minat ke situ, jangan minat ke benda lain. Campak cincin ni kangggggg....haaaaaa....gittew je ugut. Haha! Eh aku tak pernah ugut camtu eh. *jeling*

Kadang2 aku kesian jugak kat wife-wife yang kena tinggal ni. Wife jaga anak, laki kerja enjoy dengan kawan-kawan. Ramai je yang berperangai macam ni kan. Lepas tu nak balik rumah punye susah. Banyak bagi alasan. Kerja tak siapla, banyak kerja la. Penat drive la. I'm so kesian tau. Aku dah cakap dah kat Qery, kalau dia jenis kena kerja sebulan pegi mana-mana. Aku nak ikut. Lantak la kan. haha! Biar susah senang sama-sama. habis engkoo je nak senang. Ketidakadilan di situ.

Tetiba aku emosi. Apakah sungguh. haha!

Semalam aku tengah balut barang.. Sekali dapat mesej dari fon bisnes. Aku memang separate private number dengan number bisnes. No bisnes ni memang tak boleh call in, aku dah setting blocking mode. Bila orang asik nak call aku, kerja jadi stuck. So aku memang terus buat blocking mode. Tapi Qery boleh call. Ofkos. Mihmihmih! Call out boleh. Aku pun baca la mesej tu. Tengok sender dari Qery. Pelik betul kenapa dia mesej kat no ni kan.
 
Sekali.....

Haha! Tergelak tesengih-sengih aku. Kelako betul. Kesian, dia ada mesej aku kat private number, tapi aku tak baca pun. tengok dari jauh je. Sebab aku tau dia saja je hantar mesej tu. kalau dia ada hal penting dia akan terus call. Lagipun tengah bizi kan. Malas nak layan. huhu!

Nak kena layaaaaan mesej diaaaaa jeeee.. Amboiiiii..

p/s : Promosi free gift masih berjalan seperti biasa. sehingga diberitahu.


5 comments:

strawberi said...

alah...nt kalo dh ade anak..dorg sndiri yg mls nk kuar ngn kawan2 dh..konpem syg anak lebih...
dh kawen pun sama..ckp je nk kuar jupe kawan la..main futsal..awal2 je..lama2 konpem takde dah..so bia kan je..asal jgn xblk atau melampau sgt..hahah

Love Razila said...

Hahahha...ada lagi ker tunang yang dia cari tuh?? KEHKEHKEH...kelakar =)

εïзmummyHazaεïз said...

ahkak dah ade 4 anak ni, masih husband kuar malam main badminton.. Takpe anak sulung eskot. hahaha kejam

A's chan said...

haha. lelaki memang macam tu en. dia busy, kte tak bole kacau tau, konfem die tak layan. layan pun gitu gitu je. tapi kalau kte busy, kte tak layan, oih tahu pulak sedihnye. syukur lah wanita diciptakan multi tasker, bole la nak berbusy sambil melayan depa ni.adoih.haha

NinaAz said...

Ak skg pun lepas kawin laki memg suka sgt main bola.futsal.b.tampar. huuh. Layan jea laaahhh