Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Jun 27, 2013

Dah tak ada dayaaa..huhu!

Gila lah. Start hari Isnin aku dah macam orang gila. Terperap dalam bilik je. Mak pun tak masuk bilik aku sebab dia sibuk menjahit langsir. Setiap kali anak nak kawin, mesti mak akan jahitkan langsir baru. Jadinya, memang mak takkan masuk sampai la langsir siap. Dua2 bizi. 

Aku sebenarnya cukup malas + menyampah kalau korang mesej nak berkenalan. Bukan zaman aku dah. Kalau zaman SPM boleh la rasa tengah hot market ke apa kan. Kalau sekarang ni orang hantar mesej mengarut2, rasa nak masukkan tangan dalam fon tu, pastu lempangkan sapa yang mesej tu. tsk tsk

 Eja pun tak betul. Lepas tunak ngorat anak orang. Geli.

Yg ni so funny.

Tapi agak2 aku dah rasa tak boleh bla, semua aku regiter kan as spam.

Puas hati. Senang cerita. 

Aku dah la banyak keje. Dia boleh hantar mesej berkenalan. Memang itu la jawabnya. Huhu!


Sori la aku update sikit2, sebab memang dah takde kudrat nak fikir untuk update entry. Huhu!

Sapa-sapa nak order lagi boleh roger. Aurawhite still Rm150, dapat 10 free gifts termasuk postage
Myracles Beauty pun still dapat RM150 + 13 free gifts termasuk postage.
Trial tabita untuk harini limited stok, ada 17 set je. Sapa order set ke 18. Pos esok tau. Byeeee =)

10 comments:

Mira Adzlia said...

hihi...saham tinggi

Erin-Ibu Marsya Qistina + Marissa Qaisara said...

hahaha :D gelihati betul akak baca mesej2 budak2 baru nak belajar ngeja tu kan sepet...
ntah apa2 la...
desperate sgt nak carik calon makwe ekeke :D
sib baik sepet telah berpunya...
so, selamat dah :)

Izz Latif said...

aiyo siap mengarang bermadah bagai.

~ cik AiN pinky ~ said...

ee...yakss...yg mule2 tu geli je...nk muntah bace...

yg banyak sorry2 tu rase nk lempang2 je die...haha..mmg sgt kebudak2 kan...dah lapok laa ngorat style mcm tu kan...very old school..haha..

Love Razila said...

It's so funny.
Reply balik, maaf not available soon to be wife to someone very speacial in my heart. Wah gitu...sentap mamat tu baca. Hikhikhik

izzie izzam said...

adoi.. bermadah pujangga tuh tak tahan, ada lagi style ngorat zaman 2013 nie .. hahahaa! geli ... eiu .. rilex keyh kak sepet .. :) buat bodoh saje lah .. nie lah salah satu risiko kalau jadi peniaga yg berjaya .. hehe ;)

Si Tracey said...

Wooowwww....hahaha banyak yang gatel..XD

atoyissan said...

Hahaha..kalau tunanag akak dulu terus dia call balik no2 ni dan ckp "haah dah kawin...ni laki dia..nak ngorat apa bini org ni" hahahhaa...tapi sejak dh jadi laki mmg dia balas on da spot la sapa yg rasa nak msk line tu...

NinaAz said...

Hihihikkk. Market tinggi nih

Mimie Najib said...

dulu kerap juga kena camni..ntah mana2 orng yng sesat sampai mms gmbar lucah..last2 sakit jiwa kena kacau awal pg terus tukar nombor..