Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Aug 3, 2015

KULIT BERTAMBAH HITAM DENGAN SAKURA MASK!!??

Ha?? Sakit jantung kalau dengar komplen macam ni kan.

Ok haritu korang tau kan adik ipar aku yang eksiden tu, dia sapu sakura mask. So beberapa hari lepas macam dah genap 2 minggu lah dia pakai.

Qery ada snap pic dia. So, masa Qery keluar dari bilik adik dia, aku terdengar Qery cakap, 

'Dah hitam dah kulit Cepul'

Pastu aku macam pelik, tapi lantakkan sana. Sekali mak mertua aku pun cakap benda sama.

'Haah, dah hitam dah kulit dia yang luka tu'

Eh? Kenapa pulak hitam ni kan. Takmo lah hitam, nak putih, hahahaha!

Rupanyaaaaaaa, mak sambung lagi ayat.

'Yela, kulit asal Cepul kan hitam, dia ikut balik kulit asal la tu, bagus la tu'

Ohhhh! Lupa pulak kulit Cepul gelap sikit, tapi takde la hitam, hahaha! Buat suspen je.


Alhamdulillah. Cepat sangat dia repair kulit. Selalu memang makan berbulan2 jugak, ataupun memang tak boleh hilang parut tu. Harap nya if Cepul still pakai dengan konsisten, kulit dia pulih la semula. 

So uolls, taknak beli lagi ke sakura mask kita ni, bukan untuk luka je, untuk pulihkan parut luka kat muka, parut jerawat, kulit kering, semua boleh uolls.

Contact
011-2107 6726
Atau contact Stokis/Agen berdekatan

4 comments:

Love Razila said...

Hahaha...menakutkan. sabar jelah, back to normallah kan kiranya...alhamdulillah. semangat ni nak himpun duit nak try skincare. wehoo

Salfiza said...

saya baru 2 minggu guna set skin care with mask ni... perubahan ketara.. sapu bedak kat muka now dah semudah abc sebab pores dah mula merapat.. hari tu kebetulan ada seketul jerawat keluar di dagu.. n alhamdulillah dah kering n kulit mati slowly tanggal.. suka sebab skin care ni tak menyebabkan kulit menggelupas.. cuma tanggal sel2 kulit mati sahaja.. so takdelah rasa irritation, etc. insyaAllah akan terus guna secara istiqamah since harga pun mampu milik + produk orang Islam :)

shalini khalil said...

wasap lini 0122542371..pos boleh cod pun boleh area putrajaya n sekitar..

eliz land said...

Watsap 0173945948 utk COD area #putrajaya #cyberjaya #seremban #senawang #nilai #portdickson #posseluruhmalaysia #freepos #freegift utk pembelian lebih dari satu produk dan warga #bangi blh walkin ke butik #thepopulous, seksyen 8, bandar baru bangi (tester bbcreamsqb disediakan)