Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Aug 24, 2015

Dah ada loose item untuk set skincare!!

 Ha uolls, penggemar produk Seqy Beauty (haha!poyo sangat cakap camtu) mesti dah bergumbira lompat-lompat bintang sebab sekarang ni dah jual dah loose item.

Tapi loose item kita buat besar dari set asal tau. 

Set Skincare
Cleanser 50ml
Toner 50ml
Serum 30ml
Krim 15g

Kan..

So loose item 

Cleanser 100ml
Toner 100ml
Serum 50ml
Krim 30g

TAPI TAPI TAPI... 

CLEANSER 100ML BELUM RELEASE LAGI.

Sebab kita ada masih ada cleanser yang 60ml punya. Stock 60ml habis baru kita keluarkan yang 100ml ok.

 Toner 100ml RM65 Semenanjung/ RM70 Sabah Sarawak.

 Serum 50ml RM60 Semenanjung/RM65 Sabah Sarawak

 Krim Pagi/Malam 30g RM75 Semenanjung/ RM80 Sabah Sarawak

Pastu ada yang tanya, boleh keluarkan krim muncung macam tu. Setakat ni aku dah try memang ok je smooth dia keluar. Kalau korang pakai every day memang tak ada masalah dengan muncung tu.


 So uolls, apa lagi, jom la dapatkan loose item. Kemain ramai lagi yang nak haritu kan. Hihi!

Contact
011-2107 6726
Atau contact Stokis/Agen berdekatan

4 comments:

hanisht said...

salam sepet..nak tanya..kalaulah sepet diberi pilhan untuk pilih satu dari tiga loose itm ni, which one yang sepet pilih and kenapa? sebenarnya nak beli tapi nak try sikit2 dulu..ngee~~

NICOLE SCHERZINGER said...

Semua pilih.. sbb rasa xlengkap klu salah satu xde..hehehehe. wasap 016 322 5342 utk pembelian 😁

eliz land said...

Watsap 0173945948 utk COD area #putrajaya #cyberjaya #seremban #senawang #nilai #portdickson #posseluruhmalaysia #freepos #freegift utk pembelian lebih dari satu produk dan warga #bangi blh walkin ke butik #thepopulous, seksyen 8, bandar baru bangi (tester bbcreamsqb disediakan) FB Page : Estrella Muslimah

shalini khalil said...

Meh wasap lini 0122542371 kalau nak cod PUTRAJAYA..
Nak pos pun boleh...