Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Aug 10, 2015

Banyak cerita nak update!!

Heee, sakitnya tuh di sini bila banyak gila cerita nak update, tapi masa tak ada. Semalam elok la malam tak ada apa hal. Ingatkan nak update la. Sekali tertidur. Kalau dah tertidur tu, memang tak ada hasil lah kan, kecuali mimpi indah belaka. Kekekeke!

Harini dari pagi tadi aku membizi tak berhenti buat kerja. So tadi Qery paksa update jugak, dia kata membebel je lah apa-apa pun. Entah la nak membebel apa pun tak tau. Minggu lepas hari Sabtu kan reception belah lelaki. So aku tak pegang fon pun. Mengharapkan ihsan camera Qery.

Sekali tengok Qery pun tak snap gambar. Eh macam mana kita nak cerita pasal wedding adik ipar kita ni. Nak tunggu gambar photographer memang tidok lah kan. Haha! Kalau wedding aku sendiri boleh la lagi bersabar dan still ingat moment menusuk kalbu tu. Takpe lah, nanti aku try cari gambar kat hashtag je lah. Kalau ada gambarnya, kita update lah. Kalau tak ada berkubur je lah entry tu ye. Huhu!




Korang nak tau cerita, aku sekarang ni bersemangat sebab stokis/agen/dropship tengah menggila jual produk Seqy beauty, sampaikan HQ sendiri dah TAK ADA stok Skincare. Haih nak pitam bila dapat tau.

Dropship pun bukan main lagi laju.. Aku doakan korang semua lepas ni boleh la jadi agen terus. Lepas tu semakin berkembang bisnes memasing. Awak awak, kita dulu pun dropship jugak tau. Tak ada modal jugak. Kita cakap kita pegi ambik gambar satu satu barang kat kedai orang kan. Tak kisah la penat tu, yang paling seronok bila ada orang nak beli. Hahahaha!

Pengalaman tu korang kena belajar pelan-pelan. Dapat customer cerewet jangan lupa bersyukur.  Sekurang-kurangnya kita ada pengalaman handle orang kekwat. Mana tau lepas tu makin banyak rezeki yang Allah bagi. Mungkin Allah nak uji kita dulu dengan beberapa customer yang agak susah nak handle, tapi lepas tu Dia bagi berlimpah kali ganda rezeki. Selalulah bersangka baik ok.

Nanti kita update proper sikit. Nak packing stok, nak keluar beli barang sikit. Then balik nanti iolls kemas kini semua kat blog ye. Korang kan penyabar orangnya, suka je tunggu kita update kan, *kemain jaga hati* hahahaha!

Kbye. Nanti kalau kita update pasal produk sendiri pun mohon baca k. Takmo skip skip tau tau. Walaupun tak seronok ke apa, baca je dengan muka toya pun, takpe kita tak kisah. Kikiki! Kbye

2 comments:

nurul asiken.apandi said...

rindu nk baca blog sepet...cepat la hupdate awak..hehehehe

hasyimahshe said...

lama dah tak singgah sini. tau tau dah ade skincare pulak. nak kena checkidaut nih!