Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Aug 4, 2015

The Mines (Play Ground)

Ini kali ke-2 kitorang bawak Izz Qaiser main dalam ni. 

Ok untuk sesiapa yang tak tau, dalam The Mines ada tempat budak-budak boleh main dari pagi sampai malam. Tingkat 4.

Bayaran pakej, 1 anak include mak ayah sekali. Weekdays dengan weekend harga tak sama. Korang kena pakai gelang, so nak keluar balik pegi makan, minum, toilet, boleh je. Pastu masuk balik. Asalkan jangan buang la gelang tu.

Nak masuk sini, bawak stokin sesiap. Kalau tak korang kena beli. Peraturan dia memang kena masuk pakai stokin.

Recommended time, pegi masa weekdays. Sebab tak ada orang. So anak kau boleh jadi abang kawasan, hahaha! Takyah rebut. First time kami pegi, hari Ahad. Punyalah ramai, main pun kat sudut-sudut je. Tak ramai datang weekdays. Yela, sebab rasa rugi la tak dapat main dari pagi sampai malam. Mak ayah balik kerja pun dah petang, dapat main kejap je.

Tapi Alhamdulillah untuk aku masa memang flexible. Qery pulak ada masa dia balik awal. So dapatlah pegi sini time tak ada orang. Suka. Hihi!

Excited sangat masuk sini. Suruh pandang camera pun patjuta kali baru toleh, kalau tak asik pandang mainan kat belakang je. Yela, anak ko nak main, ko sibuk nak bergambar. Dah kenapa? Hahaha!

 Ada macam-macam permainan.


 Ok jom kita pakai stokin je. Mak ayah pun kena pakai stokin tau.

 Masuk-masuk ball jugak yang dia ambik dulu. Punyalah banyak mainan lain. Huhu!



 Muka bahagia.


 Dia hempas badan dia ke sana ke sini, dia tau banyak ball. Aku perhati je.

Aku pun tumpang sekaki main, hahaha! Dulu kekecik main buai dengan jongkang jengket je uolls. Huhu!




 Qaiser suka main dengan bapak dia.

 Sebab Qery lagi pandai, dia lagi excited tunjuk tu ini. So pegi la sana main dengan daddy.



 Dah habis main sini, kita main pasir pulak.

 Memula je geli.

 Percubaan menakutkan Qaiser, hahaha! Aku campakkan ke tangan dia

 Last-last dah tak geli. Tapi dia cubit sesatu pasir tu masuk dalam lori.

 Kalau cubit camni bila nak penuh nak oi. huhu


Dah boring, kitorang keluar makan. Jalan-jalan. Pastu nanti masuk balik sambung main.

So korang-korang, silakan lah bawak anak korang ke sini. 

Cecepat update sebab Qaiser dah hantuk-hantuk kepala kat kaki aku ni, hahaha! Sabo je la dengan anak sendiri. Kbye

2 comments:

zeera lily said...

kt aeon pun ade tempat main cmni.. Molly Fantasy
tgk blog sy ye.. hrtu baru bawak anak g main..

yana2605 said...

sekali masuk ni berapa sepet??