Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Aug 28, 2015

Pemenang Testimoni Skincare : Khalidah

Muka makin cerah!
Kulit Makin lembut!

Ha. kali ni testimoni kita katanya kulit makin cerah. Tapi hakak percaya yang set skincare kita bukannya buat kulit muka semakin cerah, tapi ekceli dia hanya mengembalikan warna kulit sebenar korang. Hihi! Sekarang ni cuaca kan panat hamat. Kita mungkin la tak perasan kulit kita gelap sikit sebab every day tengok cermin. Bila dah pakai set perawatan kulit baru kita perasan yang kulit kita dah gelap sikit. Gitu, so uolls, meh tengok gambar je.

So aku gabungkan kan siap-siap then korang senang sikit nak compare.

Ini gambar sebelum pakai set skincare, masalahnya adalah jerawat kat dahi dan kulit sunburn sikit. So dia pakai nak repair sikit-sikit tissue/sel kulit je lagi.

 Walaupun baru pakai beberapa hari, tengok kulit dah nampak cerah sikit kan.

 Then yang tudung pink tu memang cukup sebulan. Memang nampak beza dari segi warna kulit and kulit smooth je.

Ha kita letak sebe;ah-sebelah. Jerawat dah tak ada. Kulit dah kembali sihat.

Jangan risau tau, aku buat produk bukan sebab nak bagi putih ke apa, maybe ada effect sikit-sikit kesan dari tumbuhan semulajadi, tapi sikit sangatlah. Main function kita nak rawat kulit je. Jangan takut la, memang tak mengelupas pun. Selamat sangat digunakan. 

Orang mengadung pun boleh pakai, dalam pantang pun boleh pakai, muka berminyak, muka kering, muka normal, semua boleh pakai.

Contact
011-2107 6726
Atau contact Stokis/Agen berdekatan




3 comments:

eliz land said...

Bestkan...nak cube boleh watsap kita 0173945948 COD Putrajaya Cyberjaya Seremban Senawang Nilai Port Dickson pos seluruh malaysia free pos + free gift untuk pembelian lebih dari satu produk dan warga Bangi boleh walkin ke butik thepopulous seksyen 8, bandar baru bangi (tester bbcreamsqb disediakan)

shalini khalil said...

jom..sapa nak oredr..Nak pos boleh..COD pun boleh..Area Putrajaya n sekitar ..lini 0122542371

eisya layyinan said...

Alhamdlh..tq sepet for introducing this product..been using for almost a month.im one of ur silent reader..but its just not fair for not to comment for such an excellent product.tq