Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Sep 8, 2015

TAHNIAH PEMENANG REWARD BULAN OGOS

Uolls, lama rasa tak bersiaran ni, bukanlah bizi beno, tapi kesihatan tak membenarkan, ecewah, haha! Semalam dah heboh kat ig pasal pemenang gold bar untuk bulan Ogos, so harini kita war-warkan lah agen mana lah yang tersangat top ni.
 
*copy paste dari blog Seqt Beauty je, hihi!*
 
*************************************************************
 
Salam semua. Demi menghargai usaha Stokis dan Agen yang bertungkus lumus mempromosikan produk Seqy Beauty setiap hari tanpa henti, yang sentiasa share kebaikkan produk, yang menjual produk melebihi target yang HQ tetapkan, HQ berbesar hati nak menghadiahkan EMAS untuk mereka. Bestkan Bestkan! Hihi!
Setiap pemenang layak menerima 5 keping gold bar bersamaan 5g emas. TAHNIAH kami ucapkan! Pemenangnya ialahhhhhhhhh........
Tahniah untuk semua pemenang. Kepada agen-agen yang belum ada rezeki memenangi hadiah dari HQ, tak apa. Jangan putus asa. Teruskan usaha dan semoga kita semua berjaya dunia dan akhirat. Aminnnn.

2 comments:

Cik Ecah said...

baguss la bos dia...lg semangat agen2 lepas ni..hehe

Puan Wawa said...

Tahniah..")