Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Apr 10, 2014

Cemburu

Qery ni memang dari start dia dengan aku, cemburu dia menjadi-jadi. Mungkin kerana faktor aku terlalu jelita, iyalah kan, itu memang tak disangkal lagi. *tutup mulut gelakkan diri sendiri*.

Aku tak boleh kawan dengan lelaki, tak boleh approve lelaki kat facebook, dia delete kawan2 lelaki iollskat facebook, *ini lols sangat*, tukar nombor telefon, tak boleh makan kat kedai makan yang ramai lelaki. Segala yang berkaitan dengan lelaki adalah dilarang keras sama sekali. Hihi!

Aku.....okey je. Memandangkan aku pun bukannya terdesak sangat nak berkawan dengan lelaki, kecuali kerja, tanggungjawab yang perlu dipikul apabila terpaksa shif malam dengan lelaki, ku tempuhi jua, tapi tipu Qery, tak bagitau pun kerja dengan lelaki. Kalau tidak, mungkin akan disuruh berhenti kerja time tu jugak. Haha! Ok takde la, Qery takde seteruk tu.

Dulu dia pernah cakap dengan aku, kalau dah kawin nanti mungkin cemburu dia akan kurang. 

Haritu aku tanya dia pasal cemburu, tapi masa perut kecik lagi la, cemburu tu sama macam dulu ke atau dah kurang sikit. Jawabnya dah kurang. 

Aku : Oh macam tu boleh la kita approve lelaki kat facebook, reply komen lelaki kat mana-mana.
Qery : Boleh je.
Aku : Yeke? TQ Sayang......... *seperti tidak percayaaaa, haha*
Qery : Tapi tak nak cakap dengan kamu 10 tahun.

Fioneeeeeeeee....

samaaaaa je cemburuuuuuwww diewwww tewwwwwww...

Semalam aku tanya lagi kat Qery..

Aku : Kamu cemburu lagi tak sekarang ni?
Qery : Tak
Aku : Kenapa?
Qery : Sebab perut kamu tu dah besar, sapa entah nak cemburuuuuuuu.. *sambil cucuk perut aku*

Kong ajo betul.

10 comments:

Shark Kay said...

owh..
shark xleh komen jawabnyer nie..
nnti jeles lagi dia.
hehe.

Chekgu Azrine said...

Haha..kdg2 rimas kan sis..hehe

si membebel said...

same la dengan tunang kita..
ari2 dok tanya..
ari nie ada ckp2 dengan bdk kelas x? ada bckp dngn lctre laki x?
adoii...kadang2 terpaksa tipu..
xkan nak buat kerja berkumpulan guna bahasa isyaratkot..
tapi rela je la..
syg punya pasal.. hehe

Rosewina said...

resipi berumah tangga mmg begitu kak sepet...cemburu itu syggg,,hihihi =P

fatihah fazlin said...

k fioneeeeeee!!!

dia cemburu sebab dia jaga kita. :P

Irfa said...

dia lupa kot, pmpuan peknen lagi nampak seksi tau
konfem lepas ni kamu xleh kuar umah dah, hahaha

Maszwin Mujahid said...

sy kalau pegi jenjalan..nak beli barang kejap pn mesti suami ikut..xbg pegi sorang..adoiii..anak dah 2 pun..adeiii..

Mass said...

Hahaaaa.....bagitau qery..time preggy lg laaaa sexy

Shazwani Ramly said...

Sweet sangat suami kak hana. hehehe semoga bahagia selalu.

kayyana said...

hahaha... comel la.. cemburu tu tandanye sayang kan