Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Nov 28, 2013

Bukan aku tak nak update

Percayalah.... Aku punya semangat nak update tu berkobar-kobar. Setiap malam sambung ke pagi-pagi buta aku try connect, lepas tu tak dapat, aku try pulak lepas subuh. Pun tak boleh. Dah dua hari kot. Puiiii sangat la boradband aku ni.  Lepas tu pinjam broadband Qery, eh eh eh boleh pulak. Lepas tu Qery try pakai broadband aku kat laptop dia pun boleh je. Dah kenapa pulak boleh? Aku try sampai nak nangis rasa.. Kongajo broadband ni, cari pasal dikala aku bersemangat nak update. 

Ok semua. Boleh terima tak alasan ni. Ini bukan cobaan, ini betul-betul. Huhu! Ok dah puas hati dah membebel pasal broadband. 

Minggu ni, setiap malam sebelum tidur, aku akan sapu minyak angin kat pinggang. Kerana ramai nya order. Hihi! Mungkin minggu gaji plus ada buat promotion. Tu yang ber bip bip bip handfon setiap masa. Aku tak merungut tau, aku happy sangat. Dan bersyukur. Hihi! TQ yang membeli dan percaya kat aku. Yang kurang percaya tu memang tak boleh buat apa. Aku ni kan poyo n sombong sikit tak nak buat cod, hahaha!

TQ customers tersayang!!
Minggu ni jugak aku tak memasak langsung. Kesian Qery, haha! Tapi dia banyak la tolong aku, macam basuh baju, sidai baju. Tapi bab lipat baju dia tak suka. Itupun dah syukur alhamdulillah. Aku tukang nak lipat baju je la. Ala kalau dia tak cuti pun, kalau dia tengok aku bizi, dia tolong je buat semua tu. Dia cuti ni dia cuci toilet atas dengan bawah. 

Paling best, sebelum tengah hari mak Qery dah mesej bagitau dia masak apa. Nak suruh Qery balik makan sama-sama. Hihi! Qery je la balik, aku tak dapat nak ikut sebab banyak nau keje. Lepas tu dah mak mertua bungkuskan makanan aku. Dari Isnin sampai semalam la aku makan bekalan mak mertua. Sedap!!

Sambal ikan keli teringat2 sampai sekarang.

Haaaaaa... aku dah dapat thumbdrive gambar-gambar wedding. My God! Cantik gila gambar aku. Hahaha! Puji diri sendiri kan. Pedulik apa aku. Memang puas hati tahap gaban gila babeng. Korang nak tengok? Aku bagi tengok sikit-sikit dulu eh.







Eh gambar last last ni asik gaya gittew je dah kenapa. Hahaha!

Gambar banyaaaaaaak gila. Rasa nak gila tengok. Tak sempat nak edit lagi. Nanti ye semua. Doakan aku rajin dan cepat2 update pasal wedding.

p/s : sapa nak beli produk kecantikan dan kesihatan boleh visit My Shop

10 comments:

Si Rose said...

cantekk nye laaa gmba wedding kak sepet...cepat2 la update wedding entry kak...xsabo da niee...ekekekeke

yayang laling said...

asek nak kiss2 jer ek..:p

mama_onie said...

Cantik sangat lah Sepet!

Sya Mimie said...

cantiknya gambar2 wedding awk.. :)

mrs kayrul said...

opsstt..gambar last feeling abis nampak...hehehe

cantik la semua gambar kahwin sepet nie...puas hati tengok

Nana said...

cantiknye pengantin... bak pinang dibelah-belah... =P

sya isyah said...

sepet! cantiknya gambar kawen. jelas sungguh. cecepat update ok!:D

andik fitria said...

Peh! 5 bintang ah dia punya gambar!

Hidayah said...

sob sob sob...
nak c.o.d.

nak jumpa sepet..
uuwwaa..

:)

hikhik..

Just.wanie said...

a good blog to read nloven1502.blogspot.com ..
mna taw inspired .. ahaks!