Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Nov 19, 2013

Celcom : Menang tiket Alicia Keys dengan mudah!

Hallu, sapa kat sini peminat Alicia Keys?? Macam nak angkat tangannn je, macam diri sendiri pun minat jee... Hikhokhikhok!

Eh dulu masa masuk ujibakat AF aku hampir-hampir nak nyanyi lagu Alicia Keys, tapi sebab tak berapa nak sleng omputih kan. Terus nyanyi dalam hati. kekeke! Alicia Keys nak datang Malaysia ni, sapa-sapa nak dapatkan tiket free secara senang dan mudah. Tapi ini tawaran untuk pengguna Celcom tau..

Ada dua jenis tiket bernilai rm598 atau RM398 yang korang boleh menang. Sapa-sapa yang menang tiket bernilai RM598 tu, korang automatik akan dapat mengalami layanan hari VIP.  Layanan yang korang akan dapat kalau menang adalah :

-Makan tengahari di hotel 5 bintang
-Premium makeover (rambut,solek,manicure)
-Makan malam
- Menonton Pra konsert
-Return chauffeur-driven limo

Jadi, langganlah Internet Mudah Alih Harian, RM5/day dari sekarang hingga 20 November 2013 dan berpeluang memenangi sepasang tiket bernilai RM598 . Ditambah lagi dengan pengalaman VIP untuk 2 orang pada hari konsert.

Macam mana nak dapatkan tiket RM598 tu?

Ada 2 langkah untuk menang

1. Melalui USSD : 

 - Dial *188#
- Select Mobile Internet
- Select Mobile Internet Daily

2. Melalui SMS

 - Send BROADBAND DAILY ke 28882

1 lagi cara untuk memang tikat bernilai RM398. adalah dengan men-download Call Me Tones

Cara-caranya  :

- Dial *888*99#
- Press Call

Senang kan???

Apa lagi.  3 hari termasuk harini, sampai 20 Nov je. 

Info lebih lanjut korang Layari Web ni


p/s : Macam nak joinnnn je.. hihi!

1 comment:

lily lotus said...

kelas layanan vip tu. all the best utk yg join!