Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Nov 11, 2013

Beberapa keping gambar perkahwinan.

Poyo kan minggu lepas kata nak cite pasal honeymoon. Sebenarnya entry tu dah siap. Tetiba baru teringat, gambar banyak-banyak tu Qery tak wasap aku lagi. Ate nyeeeee.. Takkan la takde gambar.  Kat camera aku ada la gambar, tapi tak banyak macam kat camera dia..

Minggu lepas dapat album dari Onald. 3 album okeyhhh.. Pentamak betul aku dengan Qery, hahaha!. Nikah 1 album, sanding belah aku 1 album, sanding belah Qery 1 album. Nak proper punya pasal katanya. Dush!!

Tapi memang puas hati sangat. CD tak ambik lagi. Rasanya minggu ni baru nak ambik. Jadinya kalau aku rajin, minggu depan dah boleh cerita pasal kawin. Aku malas sebenarnya nak cerita, tapi sebab dah janji nak cerita.  Janji haruslah ditepati. Tak gitu. Huhu!

Ini reception belah Qery. Tak banyak yang aku snap. Tunggu dapat CD. Aku edit banyak-banyak share kat blog.





Satu-satunya gambar candid yang dia tengah gelak. Pepaham la abang korang ni suka covok ger macho masa amik gambar kennn... kekeke! jadinya nak tengok 'muka ada sinyum' tu memang susah jugak la. 

Nak gambar banyak-banyak. Insyaallah aku rajinkan diri. Nest week eh.. =)

Visit My Shop

******************************************************

Sapa-sapa yang rasa malasnyaaaaa nak pergi spa. Aku diantara orang yang malas nak pegi, bukan sebab apa. Malu sebab selalu spa ni kena bukak sini bukak sana. Ada la yang untuk perempuan je, tapi tu la jauh kebeno. jadinya beli je set mandian kat kedai online. Hikhik!

Boleh cari kat fb : D HOME SPA. atau 
contact terus 0145204466

Banyak lagi barang2 spa selain yang aku punya ni. Korang usha sana tau. =)

7 comments:

Safarina Shaari said...

beznya...x sabar nk tgu gmbar kawin diri sendiri...hehe

Nana said...

cantiknye gambar kawen tu...

nak pi terjah jgk la D HOME SPA tu...

Norlin WA said...

cantik :)

laily0211 said...

Nak 10 baby?!!

laily0211 said...

Nak 10 baby?!! Wow!(Y)

Shazwani Ramly said...

okayyy nampak 10 baby tuuu. hahaha

Mass said...

bestnya tengok gambar kahwin...