Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Jul 3, 2016

Kasut Raya Izz dan Luth!

 Ramai tanya kat mana aku beli baju and kasut anak-anak. 90% beli kat Kenanga je. Aku ni pun kedekut jugak. Hahaha! Nak beli harga borong. Tak sanggup la nak beli baju dorang kat kedai-kedai biasa tu. Mahal sangat. Lagipun kejap je boleh pakai. 

Lagi pun cantik dan berkualiti je baju-baju kat Kenanga. Tak kisah la orang nak kata baju takde jenama ke apa. Lantok sana. Huhu!

Baju raya Qaiser dengan Runako bagitau siap-siap, semua kat Kenanga termasuk kasut raya sekali. Hihi! Eh kecuali baju melayu tu beli kat PKNS. 

Memula tu cadang nak ke Kenanga sebab nak beli kasut Qaiser. kasut dia semua dah sempit. Kang masa pantang tak keluar, pastu bila habis pantang tu nak keluar jalan-jalan, sekali try-try kasut dia banyaaaaak dah tak muat. Ada la 2 3 pasang je muat. Eh Qery mana boleh anak dia kasut sikit. Bapak borek anak rintik. Huhu!

Cari lah kasut Qaiser, beli dua pasang. Sekali kedai depan ada jual kasut baby. Menggelupur la aku duk membelek semua. Cantik comel sangat. Ingatkan takde jual sebab baby kecik lagi baru 2 bulan. Sekali eh ada je jual. Terpaksa beli 4 pasang. Nasib baik satu belas-belas ringgit je. Haha!

 Sampai rumah, ko tengok la Izz. Kasut adik dia pun dia dah belasah. 

 Omei sangat kan. Muat-muat je dengan kaki Runako.

 Terus suruh bergambar dengan kasut.




Mengikut perangai Qery sangat.

Kalau dalam kedai kasut, kedai Al-ikhsan, kedai mainan. Punyalah suka. Suka yang macam onggila. Kejap ambik kasut ni try, kejap ambik kasut tu. Yang di ambiknya semua kasut besar. Haha! pernah la dia pegang bola sambil nangis meraung kuat-kuat sebab nak suh kami beli. Adudududu!

Runako, mohon suka masak atau jadi chef pulak. Senang mak kau takyah masak. Hahaha!

No comments: