Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Jul 20, 2016

Jom Beli Produk Seqy Dan SHE Di PKNS Bangi, 29-31 Julai 2016!

Lama rasanya tak bukak booth kan. Actually kalau tak before puasa kita memang nak bukak booth kat Melaka, tapi last minit penganjur cancel. Urut dada gak la aku mendengarnya. Yelah kan, kita dah set date tu untuk bukak booth, dah buat payment (deposit) untuk homestay, then siap bayar full payment untuk booth.

Lagi beberapa minggu cancel. Sobs, kalau nak cancel tu awal lah sikit. Boleh kita cari tempat lain untuk bukak booth ke apa. Tapi macam biasa lah, aku kan tak suka lah nak kondem mana-mana pihak. Anggap itu asam garam kehidupan. Dugaan kehidupan gittew. Allah dah atur cantik untuk kita, so pasrah dan redho lah, kita merancang Allah juga yang menentukan. Kikiki!

So this time, kita harap tak ada apa-apa halangan lah. Dah gian nak jumpa customer kot. Padahal bukannya aku yang beriya-iya menjual pun, hahaha! Sibuk nak bergambar je, bajet retis sangat. Alah masa ni la pun aku nak berjumpa orang. Kalau tak tu terperap kat rumah, kalau aku spesis ikan masin kompom GRED AAAAA. 


Apa yang best kat sana?

Macam biasa...

30 GOODIES BAG
CABUTAN BERTUAH

DAN DAN DAN DAN!!

Kalau SEQY MATTE LIP CREAM siap, Insyaallah kita akan jual kat booth!

Tapi yang tu Insyaallah ye, nanti ada atau tak ada, kita akan war-warkan kemudian.

So apa yang kita akan jual kat booth nanti.

1. BB Cream (Fair, Natural, Brown)
2. Sakura Mask
3. Set Skincare
4. Loose Skincare (size besar dan kecil)
5. XXS Lotion
6. Simply Hana Collagen (SHE)
7. Seqy Matte Lip Cream

Semua kita akan bagi special price, harga berkasih sayang, harga adik beradik mahupun harga runtuh tak tercapai dek akal. Silakan datang jangan malu-malu. 

Tarikh : 29 - 31 Julai 2016
(Jumaat, Sabtu dan Ahad)
Masa : 10 pagi - 10 malam
Tempat : PKNS Bangi
Event : Oh My Bazaar
Booth B16

So warga Bangi memang dah Wajibulghunnah la kena datang sini beli. hahaha! Yang mana duk KL Seremban tu meh la panjangkan langkah ke Bangi. Gais, sini banyak tempat shopping, tempat makan hipster pun banyak gak. Kot la nak jalan-jalan, takkan la datang semata nak beli and jumpa Sepet kan, AUW! haha! Terharu sangat yang datang tu memang nak jumpa iolls je. Nanti kita otograp. #mohonlempangkan hahaha!

Jumpa korang di sana sana sana sanaaaaaaaaaaaaa!

3 comments:

cik chinta said...

aloo..nk jg harga x masuk akal. ada sape2 nk tolong belikan x

Fida Aris said...

Rase nak pegi la pulak...mesti happening

Fida Aris said...

Rase nak pegi la pulak...mesti happening