Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Oct 22, 2015

UNTUK BLOGGER YANG STILL WILLING NAK BUAT REVIEW KAT BLOG.

Ha, dari semalam aku memekak kat facebook, risik-risik blogger (tak kisah la sendu ke tak), tolong pm aku untuk buat review kat blog memasing. Hehe!

Ada ramai jugak yang pm. Tapi ramai yang cam memalu kuceng nak letak harga sebab blog sendu, kahkah! Ok la, dulu aku pun segan jugak.

Untuk mana-mana blogger yang berminat. Nak taip sesatu kat facebook cam penat sebab kena reply satu-satu. Then korang tengok sini terus tau. So senang aku decide harga and bgtau apa yang aku nak. 

Apa yang korang kena inform aku?

1. Link blog. (sepet88.blogspot.com)
2. Sehari punya statistic. (kalau tak tau cek nanti aku ajar)
3. Berapa orang view untuk satu entry. (pun aku ajar kat bawah)
4. Berapa orang kawan kat facebook.
5. Berapa follower kat instagram (JIKA ADA)

Ha, bukan senang kan nak buat iklan, hahaha! Ini basic untuk orang yang buat iklan. Memang orang akan tanya benda-benda ni. Then kalau korang pertama kali buat iklan, kena cek semua-semua ni. Nanti next time buat dah tau dah kat mana nak cek.

SEHARI PUNYA STATISTIC.

Kat dashboard mesti ada benda ni kan, so korang klik kat bahagian stat tu.

Dia akan keluar macam gambar kat atas. Yang aku bulatkan tu adalah satu hari punya viewers. Ini yang aku nak.


VIEW PER ENTRY.

 Still kat dashboard, klik posts.

Akan keluar korang punya list entry, then kat hujung tu ada tulis berapa orang view. Yang ni pun aku nak.

Ha uolls, yang tak fren dengan i kat facebook tapi berminat, silakan pm kita jugak, ini link facebook. (KLIK SINI) nanti i cek inbox kat others, haha! Kita memang nak blogger yang tersangatlah ramai. TQ uolls.

2 comments:

Shima Shafii said...

Salam. Boleh sy tau details produk? shimashafii@gmail.com

sweet_saya said...

Blog x heavy traffic.