Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Jan 16, 2017

Terima Kasih Yang Sudi Sponsor

Assalamualaikummmmmm gaisssss!

Monday blues ke tu?? Aku tak sempat la nak Monday blues sebab pagi-pagi tadi jalan jem gilaaaaa. Sejarah ye kat sini jem hazab sangat. Tak boleh cilok-cilok dah. Semua jalan pun jem. Mungkin la sebab hujan sejak subuh. Harini Fieya ambik aku kat rumah.

Ehhh lupa nak bagitauuu staff baru Seqy adalah birasku, hahaha! So Fieya ambik kat rumah, merempuh jem rasa nak pitam je tengok jalan cenggitu. Sampai opis pukul 9.10 ke 9.15 gitu kot. Hahaha! Pastu dapat wasap bos cakap masuk lambat potong gaji. Eiiiii takut terus gigih buat kerja. Tak sarapan tak apa. *mohonbosbaca*

Ok actually entry ni nak ucap terima kasih kat para sponsor dinner Seqy Feb ni.

Apa yang kita dah dapat seperti photographer, photobooth, hamper dan door gift. Terima Kasih laaaaaa kepada yang sudi sponsor tu. Ada tu tak berkira pun bagi banyak-banyak. Huhu!

Ada yang kita terpaksa tolak omaigod kekwat sangat aku, haha! Bukan apa tau, sebab dapat benda yang sama, terpaksa tolak sebab nak menjaga kreadibiliti produk, nanti nak update kat blog sesatu item senang kan. Hihi! Paham tak apa la aku merepek ni. haha!

Jadi sekarang ni, kalau ada yang nak sponsor

1. Mug/Cawan (printed)
2. Flower/Chocolate bouquet

pun dah best tahap gaban, hahahaha! Sorry la meminta-minta pulak. Hekhekhek!

Ada orang tanya, apa kriteria pihak sponsor. Adakah perlu ada nama besar ke apa. NO NO NO NO. Tak perlu nama besar ke apa. Motif kita memang nak bantu sesama kita naik sama-sama. Gittew.

Apa pun, terima kasih diucapkan.

Okla nanti sambung update. Byeeee

No comments: