Followers

nuffnang

Video Iklan BB Cream By Seqy Beauty di TV9

Jan 4, 2017

Hari Ke-2 Bekerja

Hallu, hari kedua ni dah cam lek lek sikit. Dah tau harini nak buat apa. Semalam gabra kelam kabut semua ada. Dia punya gelabah tu sampai aku membuang ada kot 4 kali *tapitakkuruspunkenapaye*.

Pagi-pagi dah berbincang dengan stokis-stokis tentang perancangan Seqy bulan Januari. So semua dah setel dengan dorang. Lepas ni nak kena prepare stok pulak. Suka....

Aku paling suka buat kerja-kerja stor ni, angkat-angkat barang, susun barang bagi cantik. masuk barang dalam kotak bagi muat-muat space. Macam Qery dia tak suka buat kerja gitu, sebab badan dia cepat berpeluh. Dia lagi prefer peluh main bola atau futsal atau badminton. Pftttttt mata ke atas sangat.

So kalau macam order stokis memang 95% aku yang akan sediakan sebab aku memang excited terus nak buat. Kecuali kalau anak meragam nak melekat 24jam tu ha Qery la akan siapkan. Tapi nanti kau akan dengar la dia terjerit-jerit mana BB, mana Sakura, mana letak pamplet. Heh! Geram je kengkadang tu, barang depan mata pun tak nampak uolls. Urut dada sekejap mak incik.

Semalam aircond tak jadi pasang sebab hujan lebat membasahi bumi, so perjalanan lori dia agak tergendala. Jadi sepatutnya harini boleh pasang lah. So lepas pasang aircond barula kita boleh pasang carpet dan sebagainya. Kalau tak nanti habuk.Aku okay je habuk, tapi bos besar tak suka habuk, dia kekwat sikit. Peluh takpe jangan habuk. Lalalala~~

Nak tunjuk gambar opis macam belum lagi kot, nak tunggu pasang rak dulu. Disebabkan rak tu kami costume made. So ambik masa gak la nak siap. Tukang kayu kata pertengahan bulan ni Insyaallah dorang akan datang pasang. So buat sementara ni kita bekerja lah dengan apa yang ada dulu. Syukur selalu konsepnya, hihi!

Eh okaylah. Nak sambung buat kerja. Byeeeee


No comments: